Στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» εντάχθηκε ο Αίαντας Σύρου

  • Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 13 Δεκ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Αίαντα Σύρου, αφού μετά από συντονισμένες ενέργειες, εντάχθηκε στον 4ο κύκλο του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

Τα οφέλη από την επιτυχία αυτή της Συριανής ομάδας είναι πολλά, καθώς είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Από το πρόγραμμα αυτό τόσο τα παιδιά, όσο και η οικογένεια του Αίαντα Σύρου θα υπάρξει ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, παροχή αθλητικού υλικού, ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, αλλά και συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

 

Η επιστολή του ΟΠΑΠ προς τον Αίαντα Σύρου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ακαδημία σας είναι μία από αυτές που εντάσσονται άμεσα στον 4ο κύκλο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ο οποίος θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.

Κατόπιν αξιολόγησης εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων της, το επίπεδο των προπονητών της αλλά και των προπονητικών μονάδων της, τις υποστηρικτικές υποδομές της, τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη φιλοσοφία της, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της ακαδημίας σας.

Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στην κοινότητα των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ και ανυπομονούμε να θέσουμε το πρόγραμμα στις υπηρεσίες και τις προτεραιότητες σας.

Ετικέτες: