Το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου επικράτησε εκτός έδρας της Α.Ε. Μεσολογγίου με 1-3

Νίκη μετά από πέντε αγώνες για την Α.Ε. Μυκόνου

  • Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 21 Δεκ. 2023 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στη νίκη έφτασε η Α.Ε. Μυκόνου η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Α.Ε. Μεσολογγίου με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι αν και καλύτεροι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να πατήσουν το… γκάζι για να φτάσουν στη νίκη. Οι Μυκονιάτες έφτασαν στη νίκη μετά από 5 αγωνιστικές και έκλεισαν την χρονιά με θετικό αποτέλεσμα. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του αγώνα κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά του κόντρα στην ροή της αναμέτρησης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34’ με τον Παναγιωτίδη. Βέβαια χρειάστηκε η μπάλα να βρει πάνω στον Ιωσηφίδη και να αλλάξει πορεία, όμως το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμεν66’οι με την έναρξη του δευτέρου μέρους κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μουρίκι. Οι παίκτες του κ. Βλάχου συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και στο 66’ έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον Πινέιρο (1-2).

Ο ίδιος παίκτης στο 84’ από την… άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για την Α.Ε.  Μυκόνου. Είχε προηγηθεί η ανατροπή του Πινέιρο μέσα στην περιοχή από τον Χαλαζιά και ο διαιτητής να υποδεικνύει την ανατροπή και το πέναλτι.

 

 

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

 

7' ο Πινέιρο με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μάντη, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων με υπερένταση έβγαλε τη μπάλα μακριά.

 

12' ο Κέμπε με ωραία σέντρα βρήκε τον Πάγια και ο δεύτερος μ ε κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

23' μεγάλη ευκαιρία για τη Μύκονο με το κοντινό σουτ του Πινέιρο. Ο Μάντης ήταν στη θέση και με υπερένταση απέκρουσε τη μπάλα

 

26' οι φιλοξενούμενοι αν και δημιουργούν ευκαιρίες δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν τον Μάντη, ο οποίος αρχικά έβγαλε με τις γροθιές το σουτ του Πινέιρο και στην εξέλιξη της φάσης ο Σπυρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

 

34' 1-0 Γκολ για την ΑΕ Μεσολογγίου. Ο Μιχαλόπουλος σέντραρε στην περιοχή, με την μπάλα να φτάνει στον Παναγιωτίδη, ο οποίος σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Ιωσηφίδη, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντούνη.

46' Ο Πάγια με κεφαλιά βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαντή.

 

Β’ μέρος

 

46' 1-1 Γκολ για την ΑΕ Μυκόνου. Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μουρίκι βρέθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 

 

54' άουτ πέρασε η μπάλα έπειτα το σουτ του Πάγια από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

 

66' 1-2 Γκολ για την ΑΕ Μυκόνου. Ράγια και Πινέιρο συνεργάστηκαν με τον τελευταία να σουτάρει από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή και να πετυχαίνει την ανατροπή για τους Μυκονιάτες. 

 

84' 1-3 Γκολ για την ΑΕ Μυκόνου. Ο Χαλαζιάς ανέτρεψε τον Πινέιρο με τον ρέφερι να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Πινέιρο με πολύ όμορφη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας τη νίκη των Μυκονιατών.

 

 

Α.Ε. Μεσολογγίου – Α.Ε. Μυκόνου 1-3

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Γαλάνης, Σιμόπουλος

ΑΕ Μεσολογγίου: Μαντής, Αυτζής (80' Μανέτας), Τριφιάτης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης (80' Νικολόπουλος), Κακκιώνης, Παναγιωτίδης (72' Βαρούχος), Χαλαζίας, Πλαστήρας, Μιχαλόπουλος, Ζαβιτσάνος (72' Κράνης) 

ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Αρκούδας, Ιψσηφίδης, Τράκας, Σπυρόπουλος (63' Παπαθανασίου 82' Καλογεράς), Μουρίκη, Πάγια, Πινέιρο (86' Πούλος), Παπαδόπουλος

Ετικέτες: