Το συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη επικράτησε με 6-0 του ΠΑΣ Τήνου

Στην κορυφή του Α’ ομίλου ο Αίαντας Σύρου

  • Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 22 Δεκ. 2023 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσε ο Αίαντας Σύρου, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων του ΠΑΣ Τήνου με 6-0. Η ομάδα του κ. Πελέκη ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Ερμούπολης.

Ο Βαγγέλης Νομικός στο 22’ με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον Κελαδίτη κι έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών της συριανής ομάδας και στο 35’ ο Καμπάνης έκανε το 2-0 για τον Αίαντα. Ο Μανώλης Μουλίδης με σουτ έκανε το 3-0 στο 41’ σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό. Ο Μουλίδης σημείωσε ακόμη δύο τέρματα στο 53’ και 82’ κάνοντας το 5-0. Στο 90’ ο γκολκίπερ της ομάδας της Σύρου αποφάσισε να αφήσει τα δοκάρια του και να εκτελέσει ο ίδιος ένα φάουλ που είχε κερδηθεί έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Τήνου. Ο Μώτος δικαιώθηκε για την απόφασή του αυτή, καθώς νίκησε τον Κελαδίτη με το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 για τον Αίαντα Σύρου.

 

Αίαντας Σύρου – ΠΑΣ Τήνου 6-0

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Γρυπάρης-Σαργολόγος

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Ψαρρός (Κολλιάκος 53΄), Ρούσσος (Γιατσίδης 67΄), Καραμολέγκος, Μπαλόπητας, Μάιπας, Νομικός (Γκοτζάι 71΄), Ξαγοράρης, Καμπάνης (Μουλίδης 67΄), Ραμπαβίλας, Καλλίγερος (Σαγκινέτος 53΄)

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Κελαδίτης, Γιαννόπουλος (Λούβαρης 65΄), Σουράνης, Βελαλόπουλος, Βιδάλης (Μούτσα 80΄), Μουσάι, Δαρμής (Γιαννόπουλος Λ 86΄), Ζαλώνης, Καρδαμίτσης, Μυλωνάς, Βιδάλης