Η ομάδα Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 4-1 του Πανελευσινιακού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

“Χόρευε” στη βροχή η Ελλάς Σύρου

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελλάς Σύρου, καθώς επικράτησε με 4-1 του Πανελευσινιακού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα δεν βρήκε αντίσταση από τους φιλοξενούμενους, καθώς το συγκρότημα από την Ελευσίνα ήρθε στη Σύρο έχοντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Μην ξεχνάμε πως πριν από μερικά εικοσιτετράωρα είχε παραιτηθεί και ο τεχνικός της ομάδας κ. Σεροπιάν.

Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης η Ελλάς Σύρου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ανέλαβε αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε σε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα για 25 λεπτά, όταν ο Μούντριχας από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα τα πάντα έγιναν πιο εύκολα, καθώς οι γηπεδούχοι έβγαλαν από πάνω τους και το παράγοντα άγχος. Τώρα, στο 30’ ο Ουράι με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και ο Τσιάβος μείωσε σε 2-1 στο 53’ από την άσπρη βούλα. Ο Μελισσόπουλος στο 56’ ευστόχησε στο πέναλτι κι έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 75’ από τον Μούντριχα.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

1’ άουτ κατέληξε το σουτ του Μούντριχα από πλεονεκτική θέση από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

7’ Χωρίς πρόβλημα ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας έπεσε και μάζεψε το σουτ του Ζάχι.

10’ με υπερένταση ο Φάμπιον στο σουτ του Πρεβεζιάνου. Αρχικά οι αμυντικοί έδιωξαν το  φάουλ που εκτέλεσε ο Μηνάς.

23’ άτυχος στάθηκε ο Οικονομόπουλος ο οποίος είδε τη μπάλα στην κεφαλιά που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Φάμπιον.

25’ ο Μούντριχας από κοντά έπειτα τη σέντρα του Ζάχι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανελευσινιακού κι άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Ελλάς Σύρου 1-0.

30’ ο Ουράι στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα στο κόρνερ του Ζάχι έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του, κάνοντας το Ελλάς Σύρου – Πανελευσινιακός 2-0.

32΄άουτ κατέληξε η μπάλα στο σουτ του Ζάχι, μετά την πολύ καλή συνεργασία του Πρεβεζιάνου με τον Μηνά.

35’ ο Μπακατσέλος με ωραία κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Φάμπιον, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας από την Ελευσίνα απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

37’ μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με τον Μούντριχα να μην βρίσκει στόχο στην προσπάθειά του από πλεονεκτική θέση.

39’ νέα τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπόσιο από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

52’ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε βάρος της Ελλάς Σύρου, αφού η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη της ομάδας του κ. Χριστοφιλέα.

53’ ο Τσιάβος από τα… έντεκα βήμα νίκησε τον Παπαδόπουλο και μείωσε για την ομάδα του σε 2-1.

55’ ο Ζάχι βρέθηκε πεσμένος μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή κι ο άρχοντας του αγώνα έδειξε αμέσως την παράβαση.

56’ ο Μελισσόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι κι έκανε το 3-1 για την Ελλάς Σύρου.

59’ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου πέρασε η μπάλα σουτ του Τσιάβου.

75’ ο Κόντσι βρήκε πολύ ωραία τον Μούντριχα και ο δεύτερος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 4-1 για την ομάδα του.

89’ ο Πρεβεζιάνος με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Φαμπιόν, όμως η μπάλα μετά από παρεμβολή αμυντικού βγήκε κόρνερ.

94’ ο Τσάβος βρέθηκε κοντά στο γκολ, όμως οι Συριανοί έβγαλαν με δυσκολία τη μπάλα από την περιοχή τους.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλεα): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Μουντριχας, Μποσιο (46’ Μελισσόπουλος), Πρεβεζιάνος, Κοντσι, Μηνάς, Μάγκας (75’ Αγιώτης), Οικονομόπουλος (46’ Συριανός), Ζαχι (77’ Παράβαλος), Μπακατσέλος (75’ Ρούσσος).

Πανελευσινιακός: Φαμπιόν, Καλομενίδης, Μαλιαράκης, Φίλης (75’ Αντύπας), Καψής, Ουράι, Ζερβός (46΄Μούχο), Τσιάβος, Πατιστής (65’ Λινάρδος), Ευαγγελάτος (88’ Ταμπακάκης), Σκέτζος (75’ Μουστογιάννης).

Ετικέτες: