Πρώτη μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο

Στην Ελλάς Σύρου ο Νίκος Σακελαρίου

  • Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, 2024 - 06:13

Παρά την εξαιρετική, μέχρι σήμερα, πορεία της ομάδας στην πρώτη συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, η διοίκηση της Ελλάς Σύρου δεν σταματάει λεπτό να εργάζεται για την περαιτέρω ενδυνάμωση του υπάρχοντος ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Συριανοί ανακοίνωσαν την Τρίτη την πρώτη μεταγραφή τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τον 18χρονο Νίκο Σακελαρίου, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση αποδεικνύει ότι οι διοικούντες αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας κοιτάζουν να διασφαλίσουν, όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον, προσπαθώντας να αποκτήσουν αθλητές νεαρής ηλικίας.

Μάλιστα, ο Νίκος Σακελαρίου είχε βρεθεί αντίπαλος της Ελλάς Σύρου, αφού μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Αστέρα Βάρης.

“Ήρθα στην Ελλάς Σύρου να την βοηθήσω, να εξελιχτώ μέσα απ αυτή και να πετύχουμε τους στόχους μας”, τόνισε, μεταξύ άλλων, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σακελαρίου.

Ο 18χρονος Νίκος Σακελαρίου προέρχεται από τον Αστέρα Βάρης, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα Κ14 και Κ15 του Πανιωνίου, έχει παίξει Super League, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στο Κεραυνό Κερατέας.

Ο 18χρονος Νίκος Σακελαρίου αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας της άμυνας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Οι Πρώτες δηλώσεις του:

“Ήρθα στην Ελλάς Σύρου να την βοηθήσω, να εξελιχτώ μέσα απ αυτή και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ηθελα να ευχαριστήσω το coach Χριστοφιλέα, οποίος με πίστεψε, μπήκε μπροστά και με έφερε στην ομάδα”.

 

Ετικέτες: