Βαθμό από τον ισχυρό Αστέρα Βάρης πήρε η Ελλάς Σύρου

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του Αστέρα Βάρης. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 μετά από ένα πάρα καλό παιχνίδι, το οποίο απόλαυσαν οι περίπου 400 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Ελλάς Σύρου μετά από μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια του Ζάχι από τα δεξιά της περιοχής, ο Λαντίκας με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση αφού στο 60’ ο Βασιλειάδης από το ύψος του πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1.

Ο Αστέρας Βάρης θα μπορούσε να είδε φύγει από τη Σύρο ακόμη και με το… διπλό, όμως ο Ψυχογιός στάθηκε άτυχος στην γυριστή κεφαλιά που επιχείρησε έπειτα από το κόρνερ που εκτέλεσε από τα αριστερά ο Καλέλα στο 82’. Ο φορ της ομάδας της Βάρης είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου και να φεύγει μακριά από την μεγάλη περιοχή.

 

Ελλάς Σύρου – Αστέρας Βάρης 1-1

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (λ. τρ. 26' Λαντίκας), Μούντριχας, Πρεβεζιάνος, Κόντσι, Μηνάς, Μελισσόπουλος (λ. τρ.76' Κασάπης), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι (λ. τρ. Παράβαλος), Μπακατσέλος, 

Αστέρας Βάρης (Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης (64' Γκιούρα), Νικολακόπουλος, Μπάρα, Μάγγος, Ντούνης (64' Καλέλα), Χριστίνης (76' Ντούνιας), Ψυχογιός, Ντούλιας, Βασιλειάδης