“Τέλος” ο Δημήτρης Χρυσόπουλος από την Α.Ε.Ρ. Αφάντου

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Ρ. Αφάντου αποτελεί ο νεαρός προπονητής Δημήτρης Χρυσόπουλος. Ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας της Ρόδου γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Α.Ε.Ρ. Αφάντου μετά την ισοπαλία στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό (0-0).

Ο κ. Χρυσόπουλος με γραπτή του δήλωσή του έκανε γνωστούς τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση και οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα της Ρόδου.

Τα όσα αναφέρει ο Δημήτρης Χρυσόπουλος

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ρ.Α για τη συνεργασία που είχαμε και τον επαγγελματισμό τους στη διάρκεια της, όπως και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να την καθοδηγησω στην πρώτη της παρουσία στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκα σε αυτους τους 6 μήνες. Για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους ωστόσο, είμαι αναγκασμένος να ανακοινώσω την παραίτησή μου, μετά από ένα αποτέλεσμα που έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο αδικήσαμε έως τώρα τις δυνατότητες μας. Είμαι σίγουρος ότι η Α.Ε.Ρ.Α θα πετύχει ούτως ή άλλως τους στόχους της».

Ετικέτες: