Με τις εντυπώσεις έμεινε η Ελλάς Σύρου, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ιάλυσο στη Ρόδο με 2-1

Κρατά την εμφάνιση και κοιτά το επόμενο ματς

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ελλάς Σύρου στην Ρόδο από τον… κακό της δαίμονα, Ιάλυσο. Οι φιλοξενούμενοι, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ, πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν καλύτερη αγωνιστική εικόνα και θα μπορούσαν να φύγουν από τον νησί των… ιπποτών με βαθμό ή βαθμούς. Παρόλα αυτά, άπαντες κρατούν την εμφάνιση και κοιτούν την επόμενη αναμέτρηση στη Σύρο με τη Μαρκό. Επίσης, για αρκετά λεπτά στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής είχε διακόψει το παιχνίδι λόγω κάποιον αντεγκλήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα, στην επανέναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο έπειτα την αποβολή του Ζαφείρο στο 76’, μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε από τον «άρχοντα» του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι, τώρα, κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34’ με τον Εμπουμπά. Ο παίκτης του Ιάλυσου νίκησε τον Παπαδόπουλο με κοντινή κεφαλιά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να κρατούν το υπέρ τους προβάδισμα, όμως την Ελλάς Σύρου να πατά καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα, αφού στο 50’ ο Κόντσι πρόλαβε τον Τσιγάρο κι έκανε το 1-1.

Η Ελλάς έδειχνε να έχει βρει ρυθμό, όμως ένα λάθος της ομάδας του κ. Χριστοφιλέα την έφερε και πάλι πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και ο Δωματάς σε κενή εστία στο 63’ έβαλε την ομάδα της Ρόδου και πάλι μπροστά στο σκορ.

Οι Συριανοί, όπως αναφέρουμε παραπάνω, έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 76’ μετά την δεύτερη κίτρινη στον Ζαφείρη. Η ομάδα του κ. Χριστοφιλέα, αν και με δέκα παίκτες, κυνήγησε την ισοφάριση, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

16’ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε η μπάλα στο γυριστό σουτ του Μπόσιο από το ύψος του πέναλτι.

34’ Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς μετά την εκτέλεση φάουλ του Γιώργου από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και με κοντινή κεφαλιά ο Τζεφ Εμπουμπά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου κάνοντας το 1-0.

50’ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για την Ελλάς Σύρου, καθώς ο Κόντσι πρόλαβε την έξοδο του Τσιγάρου και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

59’ ο Μπόσιο με κάθετη πάσα βρήκε τον Μηνά στην πλάτη της άμυνας και ο δεύτερος έβγαλε μόνο του τον Κόντσι σε κενή εστία. Ο βοηθός σταμάτησε τη φάση, αφού όπως υποστήριξε ο παίκτης της Ελλάς Σύρου ήταν εκτεθειμένος.

63’ Λάθος έξοδος από τον Παπαδόπουλο, στην σέντρα του Γιώργου από τα δεξιά ο και με κεφαλιά του Εμπουμπά, ο Δωματάς σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Συριανής ομάδας (2-1).

68’ ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μηνά να μην μπορεί να νικήσει τον Τσιγάρο ο οποίος με διπλή προσπάθεια απέκρουσε τη μπάλα.

74’ ένταση στο παιχνίδι και ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι.

74’ ο Μούντριχας σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της Ρόδου χτύπησε εκτός φάσεις παίκτη του Ιάλυσου κι από εκείνο το σημείο ξεκίνησαν οι αντεγκλήσεις.

76’ με παίκτη λιγότερο η Ελλάς Σύρου, καθώς ο Ζαφείρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή έπειτα από μαρκάρισμα πάνω στον Κάμπα.

87’ ευκαιρία για τους γηπεδούχους. ο Χατζησάββας από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Στην επαναφορά της μπάλας ο Κάμπας με σέντρα βρήκε τον Δωματά ο οποίος έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά πάνω σε αμυντικούς της Ελλάς Σύρου.

90’ εκτός αγωνιστικού χώρου κατέληξε η μπάλα στο σουτ του Μηνά από τα δεξιά, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα.

94’ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιγάρου πέρασε η μπάλα στο σουτ του Λαντίκα.

 

Ιάλυσος – Ελλάς Σύρου

Διαιτητής ήταν ο Χρυσοβαλάντης Γιαπιτζόγλου (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Τραντά, Κωτσοβίλη (Αθήνας)

Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Δωματάς (88’ Τζουανάκης), Αθανασίου, Εμπουμπά, Κατσούκης (65’ Χατζησάββας), Χατζηνικόλας (81’ Βλαχάβας), Κάμπα, Ιντρίζι.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Κιουπάκης, Γκόγκος, Κοντός, Τζουανάκης, Βλαχάβας, Ραπάι, Βασιλείου, Πιπέρης, Χατζησάββας

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Παράβαλος, Μούντριχας, Μπόσιο, Πρεβεζιανός, Κόντσι, Μηνάς, Μάγκας (86’ Καρμοίρης), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (76’ Λαντίκας).

Επίσης στον πάγκο ήταν: Συριανός, Κασάπης, Καρμοίρης, Κούκουλας, Ρούσσος, Μέντρι, Μουλάρας, Λαντίκας, Σακελλαρίου