Η ομάδα του κ. Χριστοφιλέα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να προσφέρει πλούσιο θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στην εξέδρα του γηπέδου

Να νικήσει τη Μαρκό θέλει η Ελλάς Σύρου

  • Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 2 Φεβ. 2024 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει η Ελλάς Σύρου μετά την άδικη ήττα της στη Ρόδο. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί τη Μαρκό το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής. Οι Συριανοί βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 9η με 28. Το παιχνίδι για την ομάδα της Σύρου είναι αρκετά δύσκολο, αφού η Μαρκό κάνει μεγάλο αγώνα να ανέβει βαθμολογικά και να ξεφύγει από τον επικίνδυνη ζώνη. Ο κ. Χριστοφιλέας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζαφείρη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της Ρόδου, όμως ο Έλληνας τεχνικός είδε τους παίκτες του να δουλεύουν όλη την εβδομάδα σκληρά, ώστε να είναι έτοιμοι την Κυριακή. Από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας με ανοικτό κάλεσμα προς του φιλάθλους της Σύρου περιμένει να γεμίσουν τις εξέδρες για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών της Ελλάς.

Η Ελλάς ακόμη και στην Ρόδο έπαιξε πάρα πολύ καλά και νιώθει αδικημένη τόσο από την ατμόσφαιρα, όσο και από την αντιμετώπισή της από την διαιτησία. Για τον λόγο αυτόν την Κυριακή θέλει να νικήσει για να επιστρέψει στον δρόμο τον επιτυχιών, αλλά και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονή της στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι τριάδες των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά: 
 

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Θωμόγλου, Βαμβακάς-Ζερβού (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταύρου, Κουλοχέρης-Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Κυριακή 4/2 (12:30) ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΜΑΡΚΟ: Παναγιωτάρας, Κουκόπουλος-Αθανασάκης (Αθηνών)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ – ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Λιάτσος, Πετρίδης-Τέσσης (Πειραιά)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΙΑΛΥΣΟΣ: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Καρακελές-Σηφάκης (Πειραιά)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Οικονόμου, Μπαλαρούτσος (Αχαΐας)-Μάνος (Άρτας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Τσατσούλης, Αραβίδης-Σταύρογλου (Αθηνών)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Παπαδόπουλος, Ανδρέου-Ρούσσος (Αθηνών)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Ντόβολης (Εύβοιας)-Βασιλείου (Βοιωτίας)

 

Ετικέτες: