Την Παρασκευή η κλήρωση για Β’ φάση του πρωταθλήματος και για κύπελλο Κυκλάδων

  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 15 Φεβ. 2024 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ανάπτυξη του προγράμματος της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων θα μάθουν την ερχόμενη Παρασκευή οι ομάδες. Η ΕΠΣ Κυκλάδων με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, αλλά και του κυπέλλου.

Να σημειώσουμε εδώ πως στα ημιτελικά του κυπέλλου Κυκλάδων έχουν προκριθεί η Θύελλα Καμαρίου και ο Α.Ο. Πάρου, ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα τα παιχνίδια μεταξύ του Παμμηλιακού με τον Πανσιφναϊκό και μίας ομάδας εκ των Ανδριακού, Ελλάς Σύρου και Α.Ε. Μυκόνου.

Τέλος, στην κλήρωση για την Β φάση από τον πρώτο όμιλο θα μπουν ο Αίαντας Σύρου και ο Πάγος, ενώ οι άλλες τέσσερις ομάδες είναι: Παμμηλιακός, Α.Ο. Πάρου, Θύελλα Καμαρίου και Πανναξιακός.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την κλήρωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση της Β Φάσης για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Α Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES», καθώς επίσης και της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων «BIOCLEAN» θα γίνουν την Παρασκευή 16/02/2024 στις 11.00 το πρωί, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων»

Ετικέτες: