Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αίαντας Σύρου και Α.Ε. Μυκόνου Β’

  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 22 Φεβ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αίαντας Σύρου και Α.Ε. Μυκόνου Β’, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι δύο «μονομάχοι» μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με την μπάλα να αλλάζει συνεχώς πλευρά, ήρθαν 1-1 έπειτα το γκολ που σημείωσε η Α.Ε. Μυκόνου Β’ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Σημειώνεται πως με την ανδρική ομάδα του Αίαντα Σύρου έπαιξαν για πρώτη φορά παιδιά από την Κ16 και συγκεκριμένα οι: Τσιτσιούμης, Γκοτζάι και Καπέλλας. Ταυτόχρονα οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αρκετές απουσίες καθώς για διαφόρους λόγους απουσίαζαν οι: Ραμπαβίλας, Ξαγοράρης, Μάιπας και Νικητίδης.

Για τον Αίαντα Σύρου αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών καθώς μέχρι στιγμής μετρούσε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα της Α’ φάσης.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες παρά τη μεγάλη τους προσπάθεια πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει 0-0. Δεκαπέντε λεπτά (60’) μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζαννέτου Μώτου (1-0). Οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα στάθηκαν άτυχοι καθώς είδαν τη μπάλα στην προσπάθεια του Γκοτζάι να σταματά το κάθετο δοκάρι του Αγγέλη.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς έφεραν το παιχνίδια στα ίσα στο 95’ με τον Δακτυλίδη. Αμέσως μετά ο κ. Καλόγερας σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αίαντας κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου και θα ξεκινήσει τη Β’ φάση με το μπόνους των δύο βαθμών. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα της Πάρου, για την πρώτη αγωνιστικών των αγώνων.

 

 

 

Αίαντας Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου Β’ 1-1

Διαιτητής: Καλόγερας, βοηθοί: Παναγιώτου-Φραγκογιάννη, παρατηρητής: Αρμακόλας

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Ψαρρός, Ρούσσος Α, Κολλιάκος (Ντουμάζιος 43΄), Καραμολέγκος, Μπαλόπητας, Γιατσίδης, Σαμανίδης (Τσιτσιούμης 82΄), Ρούσσος Ν (Καλλίγερος 69΄), Μουλίδης, Γκοτζάι

Στον πάγκο επίσης ήταν: Ηλιάδης, Συκουτρής, Χαϊντίνι, Ντουμάζιος, Καλλίγερος, Πετσοπούλης, Τσιτσιούμης, Ραμπαβίλας, Μαραγκός

Α.Ε Μυκόνου Β (Πούλος): Αγγέλης, Χαλίλι (Χανιώτης 69΄), Σπαχίγια (Βετσάι 69΄), Μιχάσι (Μπροζάνι 90΄), Κουτρούτσος, Τσαλιαμανης, Παχατουρίδης (Κοτσέλης 69΄), Μπάλα, Δακτυλίδης, Μπουτσάι, Τσόπελας

Στον πάγκο επίσης ήταν: Βετσάι, Χανιώτης, Κοτσέλης, Τόλιας, Ζωγράφος, Μπροζάνι, Πέτας.

Βαθμολογία Α’ κατηγορίας Κυκλάδων

1ος όμιλος

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

22

8

7

1

0

26

5

2.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

15

8

5

0

3

18

14

3.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

9

7

3

0

4

15

18

4.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

6

7

2

0

5

8

23

5.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ Β

4

8

1

1

6

9

16