Νίκησε στην Άνδρο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Ελλάς Σύρου

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε η Ελλάς Σύρου μετά την εκτός έδρας νίκη στην Άνδρο με 0-4. Η ομάδα του κ. Χριστοφιλέα είχε την ευκαιρία να παίξει ένα ματς πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναργειακό, να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν αγωνισθεί αρκετά, αλλά και να ανέβουν ψυχολογικά.

Ο Παυλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα κυπέλλου, καθώς σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε η ομάδα του. Συγκεκριμένα ο φορ της Ελλάς Σύρου άνοιξε το σκορ στο 17’ και στο 43’ έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Ελλάς Σύρου να προηγείται με 0-2 και να έχει βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παυλόπουλος… χτύπησε και πάλι διαμορφώνοντας στο 50’ το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 77’ από τον Κασάπη.

Η Ελλάς Σύρου θα βρεθεί απέναντι στην Α.Ε. Μυκόνου, στον πρόωρο τελικό καθώς και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ανδριακός – Ελλάς Σύρου 0-4

Ανδριακός (Δ. Μαγουλάς: Παπουτσής, Χαλας, Τσορτσανίδης, Ρούτσι (56' Ρεγκλής), Μήλας, Ζαννάκης, Σκανδάλης (56' Καλαδάμης), Ρέτι (86' Ψαριανός), Κουρέτα, Κοράϊ (86' Ζαννάκης Γ.), Κυριακίδης (56' Παλαμάρης).

Ελλάς Σύρου (Π. Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης (46' Κασάπης), Μουντριχας (46' Σακελλαρίου), Μπόσιο (56' Κουκουλάς), Καρμοίρης, Παυλόπουλος, Πρεβεζιανός, Μηνάς (46' Παράβαλος), Οικονομόπουλος, Λαντίκας, Ζάχι (46' Μέντρι).