Πέρασε από τη Σύρο η Θύελλα Καμαρίου

  • Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 27 Φεβ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Θύελλα Καμαρίου ήταν η νικήτρια στο ματς με τον Πάγο στη Σύρο, καθώς επικράτησε με 0-1 στο γήπεδο της Ερμούπολης. Ο Πάγος, αν και δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και έδειξε πάρα πολλά καλά στοιχεία. Η ομάδα του κ. Ζαχαρίκου ήταν πολύ καλή και ίσως να πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις.

Τώρα, η Θύελλα η οποία είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον αέρα του… φαβορί. Δυσκολεύτηκε ίσως περισσότερο από όσο περίμενε και οι κλειστοί χώροι του Πάγου δεν της έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργήσει φάσεις που θα ήθελε.

Το 0-1 της έδωσε τους βαθμούς και μαζί με τον Αίαντα Σύρου μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

4'  με τα πόδια απέκρουσε ο Συριανός του σουτ από μακρινή απόσταση του  Κενδριστάκη.

24' Μετά από σέντρα του Κενδριστάκη, ο Αχμετάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

27' ο Αχμετάι δεν βρήκε στόχο στην κεφαλιά που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

34' ο Μαναριώτης δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Συριανό, που απέκρουσε με τα πόδια.

45' στη μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου  ο Μαναριώτης με σουτ στην κίνηση είδε τον Κώστα Συριανό να του λέει “όχι” με εντυπωσιακή απόκρουση.

47' με την έναρξη της επανάληψης η Θύελλα Καμαρίου κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Μαναριώτη έπειτα την ωραία σέντρα του Κενδριστάκη (0-1).

70'  με υπερένταση απέκρουσε ο Συριανός το σουτ του Κενδριστάκη .

76' Ο Μαντούσης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Καλόγερα  και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

92' Ο Κενδριστάκης είδε για ακόμα μία φορά τον Συριανό να του λέει “όχι” σε σουτ που επιχείρησε, στη συνέχεια της φάσης έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας, σκόραρε, αλλά ο ρέφερι έδωσε επιθετικό φάουλ για χέρι.

 

Πάγος – Θύελλα Καμαρίου 0-1

Διαιτητής: Αντώνης Καλόγερας | Βοηθοί: Αρμακόλας - Γρυπάρης

ΑΟ Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Ρούσσος (57΄Συριανός Β.), Αργυρός, Ξανθάκης (65' Βουτσίνος), Περρής, Σκορδίλης, Νομικός (84' Σαμιωτάκης), Μπάιλας (65' Καπέλας), Τρόκα, Σπανός (84' Φώσκολος), Αγοραστός

Θυέλλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Κενδρηστάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης, Τριανταφύλλου (75' Λούκα), Τσιάβος (λ. τρ. 17' Πεχλιβανόπουλος), Κοϊδελάι (51' Κουλόλι)