Στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος το ΓΕΛ Μυκόνου

Την πρόκριση στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος εξασφάλισε το ΓΕΛ Μυκόνου, μετά την επικράτησή του με 1-3 στα πέναλτι επί του ΕΠΑΛ Σύρου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ των δύο Λυκείων.

Να σημειώσουμε εδώ πως το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Οι φιλοξενούμενοι, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5’ με τον Τσόπελα. Ο ίδιος παίκτης στο 24’ έβαλε την ομάδα του με δύο γκολ μπροστά στο σκορ.

Το ΕΠΑΛ Σύρου ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και αρχικά κατάφερε να μειώσει στο 50’ με τον Νομικό. Ο Καλλίγερος στο 60’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τα δύο Λύκεια να πηγαίνουν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει παράταση στο σχολικό πρωτάθλημα.

Εκεί, πιο τυχεροί ήταν οι φιλοξενούμενοι, αφού κατάφεραν να ευστοχήσουν σε τρία πέναλτι που εκτέλεσαν, σε αντίθεση με το ΕΠΑΛ Σύρου που έστειλε μόλις μία φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

 

ΕΠΑΛ Σύρου – ΓΕΛ Μυκόνου 2-2 (1-3 πεν.)

Τα γκολ:  50’ Νομικός, 60’ Καλλίγερος - 5’ & 24’ Τσόπελας

ΕΠΑΛ Σύρου: Ζάννες, Αρώνης, Καπέλλας, Νομικός, Καμπάνης, Ρούσσος, Βουτσίνος, Ξανθάκης, Καλλίγερος, Ραφιός, Συριανός.

Στον Πάγκο επίσης ήταν: Μιχάλοβιτς, Ρούσσος, Τρόκα, Μπαλόπητας, Νομικός Ε., Σελαμάι, Ασλάνι.

ΓΕΛ Μυκόνου: Χαλίλι, Κουτρούτσος, Παχατουρίδης, Μιχάσι, Ρουστέμι, Τσόπελας, Κατσικαλάκης, Μπάλα, Μπουτσάι, Σεράνι Δακτυλίδης.

Στον Πάγκο επίσης ήταν: Καράι, Ροζάνι, Γιαννόπουλος, Τζώρτζης.