Η Ελλάς αν και άξιζε κάτι περισσότερο ηττήθηκε με 2-1 από την Θύελλα Ραφήνας

Οι Συριανοί έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Την ήττα με 2-1 στη Ραφήνα γνώρισε η Ελλάς Σύρου, η οποία για ακόμη ένα παιχνίδι, αν και είχε καλή απόδοση, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι Συριανοί, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20’, κατάφεραν να ισοφαρίσουν 12 λεπτά αργότερα με τον Χάρη Παράβολα. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν και πάλι μπροστά, με γκολ του Χίσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την προσπάθεια των παικτών του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, το σκορ δεν άλλαξε και παρέμεινε 2-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Να σημειωθεί εδώ, πως οι γηπεδούχοι στο 63’ κέρδισαν πέναλτι, όμως δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν.  Επίσης, πέναλτι ζήτησε και η Ελλάς Σύρου, με τον διαιτητή όμως να διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 23’ με τον Αγγελή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και κεφαλιά του παίκτη της Θύελλας Ραφήνας.
Ο Χάρης Παράνβαλος με ωραίο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 35’ (1-1). Οι γηπεδούχοι με ένα γκολ… καρμπόν (άλλαζε μόνο η πλευρά) κατάφερε με τον Χίσο να πάρει κεφάλι και πάλι στο σκορ 2-1.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Κυκλάδων προσπάθησε να βγει μπροστά, να πιέσει για την ισοφάριση, όμως για διαφόρους λόγους το παιχνίδι διακόπτονταν συνεχώς.
Οι γηπεδούχοι σε μία κόντρα επίθεση κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι στο 63’, όμως ο παίκτης που το εκτέλεσε δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Ελλάς Σύρου. Πέναλτι, πάντως, ζήτησαν και οι φιλοξενούμενοι, με τον διαιτητή όμως να είναι αρνητικά κάθετος και να διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Το σκορ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν το ματς και με τους τρεις βαθμούς που απέκτησαν έφτασαν τους 48. Η Ελλάς παρέμεινε στους 39 και τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν βαθμολογικά.  
Τέλος, από την πλευρά της Ελλάς Σύρου, εκφράζονται πολλά παράπονα για τη διαιτησία και τον τρόπο με τον οποίο ο «άρχοντας του γηπέδου» διεύθυνε το παιχνίδι

Ετικέτες: