Στη 1 και 2 Ιουλίου η γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή

Μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση που θα δώσει χαρά σε εκατοντάδες μικρά παιδιά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Ιουλίου. Η ποδοσφαιρική εκδήλωση θα διεξαχθεί λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση του Aegean Ball Festival. Η διοργάνωση είναι σε συνεργασία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Επίσης, θα συνδράμουν η Επιτροπή διαιτησίας Κυκλάδων, αλλά και ο Σύνδεσμος Προπονητών Κυκλάδων. Το τουρνουά είναι για παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας Κ10 (γεννηθέντα αγόρια 2014, 2015, 2016 και κορίτσια 2012 και μετά).

Τέλος, η τελική φάση του τουρνουά, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, θα λάβει χώρα στην πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Π.Σ Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., τον Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ. διοργανώνει Αναπτυξιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου ηλικιακής κατηγορίας Κ-10 (γεννηθέντα αγόρια 2014, 2015, 2016 και κορίτσια 2012 και μετά.

Τα κορίτσια μπορούν να συμμετέχουν με αυτόνομες ομάδες ή να ενσωματωθούν με αγόρια) τη Δευτέρα 1/7/2024 και την Τρίτη 2/7/24 στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου. (μετά το Aegean ball festival).

 Παρακαλούμαι όπως εγκαίρως εκδηλώσετε εγγράφως την συμμετοχή της ομάδας σας προκειμένου να προβούμε σε κρατήσεις καταλυμάτων

Ετικέτες: