Η ομάδα του κ. Σαλέπη επικράτησε με 1-5 του Πάγου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από τη Σύρο ο Παμμηλιακός

Ο Παμμηλιακός πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, επικρατώντας με 1-5 του Πάγου. Η ομάδα του κ. Σαλέπη ήταν πάρα πολύ καλή, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και έφτασε δίκαια στη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρίου προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όμως «παραδόθηκε» στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων. Για την ομάδα της Μήλου είναι η πρώτη νίκη στη Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ με τον Τσόκα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 14’ ο Φαλ με ωραία καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Συριανό, κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του. Στο 31’ ο Παππάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 0-3 για τον Παμμηλιακό. Με το 0-3 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Παμμηλιακό να έχει αποκτήσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη. Ταυτόχρονα, η εικόνα του στο πρώτο μέρος ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε σε κανέναν να αισιοδοξεί πως ο Πάγος θα μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Παμμηλιακό να συνεχίζει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση. Ο Μαυρογιάννης στο 52’ έκανε το 0-4 και ο Τιάμ στο 62’ ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δίκτυ του σκορ διαμορφώνοντας το 0-5.  Ο Πάγος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-5 με τον Τρόκα στο 79’.  

Πάγος – Παμμηλιακός 1-5

Διαιτητής: Ζαράνης, βοηθοί: Καλόγερας-Ρούσσος

Πάγος (Ζαχαρίου): Συριανός, Σαμιωτάκης, Αργυρός, Σπανός (Μαγκάφας 77΄), Τρόκα, Ζαφείρας (Μακρυωνίτης 65΄), Σκορδίλης, Περρής (Ξανθάκης 56΄), Μπάιλας (Βουτσίνος 56΄), Ρούσσος Κ, Αγοραστός (Βουτσίνος 56΄)

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Καραμπάτσος, Πλιάκης, Μαυρογιάννης (Γαλλής 68΄), Κύρκος, φαλ (Κούτι 68΄), Δίντσης, Ζηλιαχόβαλης (Αμπντουν 68΄), Παππάς, Tocka (Μπάμπακαρ 56΄), Στεφανίδης, Τσιμτσιλιάκος