Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 4-1 της Μυκόνου στο πλαίσιο της Β’ φάσης του κυπέλλου Κυκλάδων

Εύκολα στην επόμενη φάση η Ελλάς Σύρου

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε η Ελλάς Σύρου, μετά την επικράτηση της με 4-1 επί της Α.Ε. Μυκόνου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, παρουσία περίπου 200 φιλάθλων.

Ο αγώνας κυμάνθηκε σε αρκετά ήπιους τόνους, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη βασική της σύνθεση.

Συγκεκριμένα από την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου απουσίαζαν οι: Ζγκούρι, Πινέιρο, Σπυρόπουλο, Πάγια, Μουρίκι, Γκούφα, ενώ από την Ελλάς Σύρου απών ήταν ο Μπαγκατσέλος και ο Καρμοίρης.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός και τα γκολ που σημειώθηκαν κι από τις δύο πλευρές ήταν το ένα πιο ωραίο από το άλλο.

Οι γηπεδούχοι που μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη άνοιξαν το σκορ στο 10’ έπειτα το γυριστό σουτ του Μηνά, σε σέντρα του Κασάπη (1-0). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ και ταυτόχρονα να φέρουν το ματς στα ίσα. Καμπεράι και Ρέτσο βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ, όμως και οι δύο δεν βρήκαν στόχο. Η Ελλάς Σύρου με τον Περικλή Μηνά έκανε το 2-0 στο 37’ και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για τη ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης και με τον Μελισσόπουλο στο 61’ έκαναν το 3-0. Ο Παυλόπουλος στο 81’ έκανε το 4-0 για τους γηπεδούχους και ο Κέμπε με ένα μακρινό και τεχνικό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έφτασε κοντά σε ένα ακόμη γκολ με τον Παυλόπουλο, όμως ο παίκτης της Ελλάς Σύρου στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλάτση. 

 

 

Ελλάς Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου 4-1

 

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Αρμακόλας-Ζαράνης

Ελλάς (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Σακελλαρίου (Ζαφείρης 46΄), Συριανός, Μούντριχας, Μπόσιο, Κασαπής (Λαντίκας 46΄), Πρεβεζιάνος (Παυλόπουλος 46΄), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος (Ρούσσος 69΄), Ζάχι (Παράβαλος 63΄)

 

Επίσης στον πάγκο ήταν: Ζαφείρης, Κουκουλάς, Παυλόπουλος, Παράβαλος, Ρούσσος, Μουλαράς, Μεντρι, Λαντίκας, Μπακατσέλος.

 

Α.Ε Μυκόνου (Βλάχος-Παχατουρίδης): Καλάτσης, Κουτρούτσος, Μιχάσι, Τράκας (Παχατουρίδης 68΄), Λαμπρίδης, Κεμπέ, Καμπεράι (Δακτυλίδης 63΄), Παπαδόπουλος (Τσόπελας 46΄), Ρέτσος, Ιωσηφίδης (Κατσούλης 46΄), Αρκούδας (Μπάλλας 61΄)

 

Στον πάγκο επίσης ήταν: Ράγια, Κατσούλης, Δακτυλίδης, Μπουτσάι, Διαμαντής, Μπάλλας, Τσόπελας, Κατσικαλάκης, Παχατουρίδης.