Ο Πανναξιακός νίκησε 1-0 τη Θύελλα και μπήκε και πάλι στο… παιχνίδι

Την πρώτη της ήττα στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου από τον Πανναξιακό στη Νάξο. Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου επικράτησε με 1-0 και προσπέρασε στον Αίαντα Σύρου στη βαθμολογία και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πανναξιακός πήρε μια δίκαιη νίκη, η οποία έφερε ταυτόχρονα και πολλά χαμόγελα καθώς στη σύνθεση της ομάδας υπήρχαν οκτώ συνολικά αθλητές κάτω των 18 ετών.

Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα Καμαρίου είχε την υπεροχή στον αγώνα, όμως δεν κατάφερε να σπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας της Νάξου.

Το φιλμ του αγώνα

17’ η μπάλα σε σέντρα μέσα στην περιοχή βρήκε το χέρι του Μαντούση και ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτι.

18’ ο Πολυκρέτης νίκησε τον Τσουκαλά από το σημείο του πέναλτι κι έκανε το 1-0 για τον Πανναξιακό.

40’ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα έχασε ο Κενδριστάκης ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ποθητό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Κενδριστάκη και Μαναριώτη. Όμως κανείς τους δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Πανναξιακού.

Πανναξιακός – Θύελλα Καμαρίου 1-0

Πανναξιακός (Μοστράτος): Ποθητός, Βαθρακοκοίλης, Αργυρός, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος (89' Φράγκου Ε.), Παραράς (82' Φράγκου Ν.), Μανθόπουλος, Πολυκρέτης, Πίντο, Τραγουδας, Σβίρος (75' λ. τρ. Μαυρίδης).

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχεμτάι, Κουλόλι, Μαντούσης (75' Λούκα), Καστράτι, Κενδριστάκης (46' Καφούρος), Σημιτσής, Μαναριώτης, Νικλητσιώτης, Τσιάβος