Περίπατος της Ελλάς, 6-0 το Μεσολόγγι

Εύκολα και σαν σε… προπόνηση η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 6-0 της Α.Ε. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι χωρίς να αντιμετωπίσουν την παραμικρή δυσκολία επικράτησαν εύκολα και ταυτόχρονα πρόσθεσαν ακόμη τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς στο.. σακούλι της.

Ο κ. Χριστοφιλέας ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές καθώς θέλησε να δώσει χρόνο σε αθλητές που μέχρι τώρα δεν είχαν αγωνισθεί αρκετά, αλλά και χρησιμοποίησε και τους μικρότερους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Ο 16χρονος Ρούσσος ξεκίνησε το παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα, αλλά και ο Ρομέο Μεντρί και ο Περικλής Κουκουλάς αγωνίσθηκαν στη συνέχεια.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Παυλόπουλος στο 16’ άνοιξε το σκορ και ο Μελισσόπουλος στο 30’ έκανε το 2-0 καθώς ευστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του.

Στο 32’ ο Αντώνης Συριανός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ ο Παυλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 4-0.

Ο Μούντριχας στο 38’ έκανε το 5-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός όπως ήταν φυσικό έπεσε με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων.

Το τελικό 6-0, διαμορφώθηκε από τον Κασάπη στο 86’.  

 

Ελλάς Σύρου – Α.Ε. Μεσολογγίου 6-0

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας (Πρεβεζιάνος 62΄), Μπόσιο (Μπακατσέλος 46΄), Παυλόπουλος, Μηνάς (Κασάπης 46΄), Μελισσόπουλος (Μεντρί 46΄), Οικονομόπουλος, Ζάχι (Κουκουλάς 51΄), Ρούσσος

Α.Ε Μεσολογγίου (Παστρωμάς): Μαντής (Δουλιώτης 46΄), Κοκώνης, Μανέτας (Νικολόπουλος 46΄), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής (Ντρούκας 82΄), Βαρούχος, Χαλαζιάς, Κοκώνης, Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας (Κράνης 46΄)

Ετικέτες: