EURO 2024: Αναχώρησε για την Τιφλίδα η Εθνική

  • Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024 - 18:20

Η προετοιμασία σε ελληνικό έδαφος ολοκληρώθηκε με την σημερινή πρωινή προπόνηση για την Εθνική ομάδα των Ανδρών στο «Μαζαράκη».

 

Ακολούθως οι διεθνείς γευμάτισαν και η αποστολή μετέβη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου με πτήση τσάρτερ απογειώθηκε με προορισμό την πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Εκεί, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (26/3) την γηπεδούχο ομάδα στον τελικό των πλέι οφ του EURO 2024, με δώρο για τον νικητή μια θέση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Το ευχάριστο για τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκουστάβο Πογέτ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, αφού και ο Κουλιεράκης, που είχε τεθεί νοκ-άουτ την παραμονή του αγώνα με το Καζακστάν λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, είναι πια διαθέσιμος.

Πάντως, ο Ουρουγουανός εκλέκτορας φαίνεται ότι στο παιχνίδι της Τρίτης θα μείνει πιστός στον άτυπο κανόνα που υπαγορεύει πως ενδεκάδα που νικάει δεν αλλάζει, οπότε θεωρείται αρκετά πιθανό να διατηρήσει το ίδιο σχήμα που ξεκίνησε εναντίον των Καζάκων.

https://www.naftemporiki.gr/