Η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με 2-0 του Πάγου

“Κλείδωσε” την πρώτη θέση η Θύελλα Καμαρίου

Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε του αξιόμαχου Πάγου με 2-0 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Πανναξιακού. Η ομάδα της Σαντορίνης με τους τρεις βαθμούς της νίκης «κλείδωσε» την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ανέβηκε στους 17 βαθμούς, ενώ ο δεύτερος Πανναξιακός παρέμεινε στους 11.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάγος στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι, δείχνοντας για ακόμη μία φορά, πως είναι ένα συγκροτημένο σωματείο, το οποίο παλεύει όλα τα παιχνίδια. Μάλιστα, κοίταξε στα “μάτια” τους… αυριανούς πρωταθλητές και στα δύο παιχνίδια, αφού τόσο στη Σύρο, όσο και στη Σαντορίνη, η Θύελλα νίκησε δύσκολα την ομάδα του Πάγου. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως οι Συριανοί ταξίδεψαν με πολλές απουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του πρωταθλήματος, να σημειωθεί πως το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, το οποίο χαροποίησε όσους βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου.

Οι γηπεδούχοι είχαν - όπως ήταν φυσικό -, τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν για τη γρήγορη εξασφάλιση της νίκης. Μία νίκη που όπως αναφέρεται παραπάνω, ήρθε δύσκολα, καθώς τα δύο γκολ σημειώθηκαν διαδοχικά, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Τσιάβος στο 28’ άνοιξε το σκορ για τη Θύελλα Καμαρίου,  κάνοντας το 1-0. Με το σκορ αυτό, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και ο ίδιος παίκτης στο 57’, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

 

Θύελλα Καμαρίου – Πάγος 2-0

Θύελλα Καμαρίου: Σιγάλας, Κλέβιστ (82' Φύτρος), Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης, Νικλητσιώτης (70' Καφούρος), Τσιάβος, Παπαλεξόπουλος, Λούκα

ΑΟ Πάγου: Συριανός, Βουτσίνος (65' Μαραγκός)- 72' , Σπανός, Σαμιωτάκης (47' Ρούσσος Μ.), Περρής, Σκορδίλης, Πρίντεζης, Αγοραστός (72' Αλευράς), Ξανθάκης (72' Βλαχογιάννης), Ζαφείρας (65' Καπέλλας), Ρούσσος Κ.