Η ΕΠΣ Αθήνας επικράτησε με 4-0 των Κυκλάδων και πέρασε στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων

Εκτός συνέχειας η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Εκτός συνέχειας του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων έμεινε η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-0 από την ΕΠΣ Αθηνών.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Ιλίου με τους Αθηναίους να είναι εξ αρχής το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Οι Κυκλαδίτες, από την πλευρά τους, έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό.

Στο 15’ ο Τσαντήλας είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς βγήκε μόνος απέναντι στον Κουλιακούδη, όμως ο γκολκίπερ των Κυκλάδων με υπερένταση κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο 23’ ο Μπάκα με σουτ από κοντινή απόσταση νίκησε τον Κοιλιακούδη και έβαλε την ΕΠΣ Αθηνών μπροστά στο σκορ, κάνοντας το 1-0.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε και οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την ομάδα των Κυκλάδων.

Στο 37’ ο Μπάκα βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ένα μικρό προβάδισμα.

Βέβαια, η ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών ήταν καλύτερη αγωνιστικά και συνέχισε να έχει τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 42’ ο Μανσόλας βρέθηκε εντός περιοχής και με ωραίο δυνατό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ των Κυκλάδων κι έκανε το 2-0.

Ο Ρούσσης στο 61’ ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 3-0, ενώ ο Μανσόλας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα του παιχνίδι, διαμορφώνοντας το 4-0 για την ΕΠΣ Αθηνών.

ΕΠΣ Αθήνας – ΕΠΣ Κυκλάδων 4-0

ΕΠΣ Αθήνας: Σαρακασίδης, Καπελέρης, Πανουργιάς, Τερζόπουλος, Αθανασάκης, Μακρογαμβράκης (41' Ρούσσης), Μπάκας (59' Πούπα), Μπανάκος, Μηδέλλιας, Μάκος (34' λ. τρ. Μάνσολας), Τσαντήλας

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κοιλιακούδης (76' Ταντάλος), Σιδερής (39' Παζάλος), Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρουδής, Μουταφίδης, Ζαχαρίου, Σκιαδάς, Ορφανός, Καρούσης (76' Μουστάκας), Καπέλας, Ακάλεστος