Η ομάδα από το Καμάρι πήρε τον βαθμό στη Μήλο και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Α.Ε. Πάρου

Πιο κοντά στον τίτλο η Θύελλα

Η Θύελλα Καμαρίου πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη Μήλο μετά τον 1-1 με τον Παμμηλιακό και πλέον βρίσκεται “αγκαλιά” με τον τίτλο. Η ομάδα από το Καμάρι με τον βαθμό που κατέκτησε στη Μήλο έφτασε τους 18, ανεβάζοντας τη διαφορά από τη δεύτερη πλέον Α.Ε. Πάρου στους πέντε βαθμούς. Οι Σαντορινιοί κρατούν πλέον τη τύχη στα χέρια τους, αφού απομένουν τρία παιχνίδια και έχουν αποκτήσει μία σημαντική διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παμμηλιακός με το 1-1 απέναντι στη Θύελλα έφτασε τους 11 και άπαντες γνωρίζουν ότι χάθηκαν και οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για κατάκτηση ακόμη και της πρώτης θέσης. Πλέον άπαντες θα επικεντρωθούν στο στόχο της κατάκτησης της δεύτερης και τιμητικής θέσης.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως στον χώρο του κέντρου και η μπάλα να φτάνει με δυσκολία στα αντίπαλα καρέ.

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0 στο 9’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόσκα.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους απάντησαν στο 43’ με τον Μπιρμπίλη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λούκα.

Παμμηλιακός – Θύελλα Καμαρίου 1-1

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ζαράνης, Μαθιουδάκης και Κυπραίος.

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκαλ, Πολυκράτης, Μαυρογιάννης, Κύρκος (72' Στεφανίδης), Φάλ (89' Μαυρογιάννης Α.) Δίντσης, Σάντα, Παππάς, Τόσκα (72' Τιραμ), Ζηλιαχωβάλης, Πλιάκης, Κούτη, Καραμπάτσος, Σάρ

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Κλέβιστ (81' Πεχλιβανόπουλος), Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (93' Μαντούσης), Νικλητσιώτης, Τσιάβος, Κοϊδελάϊ (46' Θαναηλάκης), Λούκα, Καφούρος, Λένα, Σιγάλας, Εσκιόγλου, Φύτρος, Παπαλεξόπουλος