Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε της ομάδας του κ. Χριστοφιλέα και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων

Αποκλεισμός σοκ για την Ελλάς Σύρου

Η Θύελλα έκανε την… έκπληξη της χρονιάς καθώς επικράτησε της Ελλάς Σύρου με 2-1 στον ημιτελικό του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 9’ με τον Νικλιτσιώτη (1-0).
 Η ομάδα από το Καμάρι θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ακόμη ένα τέρμα καθώς ο Τσιάβου στάθηκε άτυχος σε σουτ από πλεονεκτική θέση καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Η Ελλάς στο δεύτερο μέρος πίεσε για την ισοφάριση, όμως στην προσπάθειά της να βγει στην επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά κενά στην άμυνα. Σε μία κόντρα επίθεση η ομάδα του Καμαρίου ευτύχησε να κάνει το 2-0 με τον Κενδριστάκη στο 67’ και να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα.
Από την πλευρά της, η Ελλάς Σύρου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο φινάλε του αγώνα (96’) με τον Οικονομόπουλο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Η Θύελλα πήρε μία επική πρόκριση κόντρα σε μία ομάδα, η οποία αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω, αλλά και είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

8’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με τον Λαντίκα να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι της Θύελλας, έπειτα από σουτ από πλεονεκτική θέση.

9΄ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε στο παιχνίδι κι άνοιξαν το σκορ κάνοντας το 1-0. Συγκεκριμένα ο Νικλιτσιώτης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε από δεξιά στον Σιμιτσή και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ελλάς.

22’ φωνές από τους φιλοξενούμενους για χτύπημα εκτός φάσεις πάνω στον Μελισσόπουλο, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς να δείξει κάτι.

35’ κοντά στο γκολ έφτασε η Θύελλα Καμαρίου μετά από ατομική ενέργεια του Τσιάβου, που μπήκε μέσα στην περιοχή και η μπάλα έπειτα από σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

38’ ευκαιρία για την Ελλάς με τον Μελισσόπουλος να μην βρίσκει μετά την κεφαλιά που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση.

43’ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, μετά το πολύ δυνατό σουτ του Μούντριχα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της ομάδας από το Καμάρι

44’ αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, καθώς ο Πρεβεζιάνος πήρε τη θέση του τραυματία Λαντίκα.

51’ Ο Μηνάς με ωραία σέντρα έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο Τσουκαλάς βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε τη μπάλα.

60’ ο Μαντούσης πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του μετά το γύρισμα του Μελισσόπουλου έδιωξε τη μπάλα μακριά.

67’ η Θύελλα Καμαρίου σε κόντρα επίθεση κατάφερε να πάρει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ καθώς ο Κενδριστάκης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου και έκανε το 2-0.

92΄μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με την κεφαλιά του Παυλόπουλου, όμως ο Τσουκαλάς με υπερένταση κράτησε το μηδέν για την εστία του.

96’ ο Οικονομόπουλος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε για την Ελλάς Σύρου σε 2-1.