Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 3-0 του Α.Ο. Πυλίου, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής

Ένα ακόμη ωραίο απόγευμα για την Ελλάς Σύρου

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελλάς Σύρου και με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε,  μετά και τη νίκη της με 3-0 επί του Α.Ο. Πυλίου, έφτασε τους 57 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου. Με το παιχνίδι της Ελλάς Σύρου με την ομάδα της Κω έπεσε η αυλαία της 31ης αγωνιστικής, με το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα να συνεχίσει τις… υψηλές πτήσεις.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ανοικτό κι από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να μην επηρεάζονται από τις αρκετές αλλαγές στη βασική σύνθεσή τους.

Ο κ. Χριστοφιλέας για ακόμη ένα ματς θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές, να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία και ταυτόχρονα να είναι ακόμη πιο έτοιμοι την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο ομάδες παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 και να αφήνουν… ανοικτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβαλαν τη μπάλα κάτω, παρουσίασαν την καλή τους αγωνιστική εικόνα κι έφτασαν σχετικά εύκολα στην επικράτηση με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 53’ ο Μούντριχας για να ακολουθήσουν ακόμη δύο με τους  Μελισσόπουλο (58’) και τον Παράβαλο στο 82’ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης και τα γκολ της αναμέτρησης

3’ ο νεαρός Ρούσσος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Παυλόπουλο μέσα στην περιοχή, όμως ο φορ της ομάδας της Σύρου στάθηκε άτυχος καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Κω.

7’ άουτ πέρασε το σουτ του Ζάχι από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

19’ ο Μουλά με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να νικήσει τον Μουλαρά, όμως ο γκολκίπερ της Ελλάς ήταν στη σωστή θέση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

29’ ο Παυλόπουλος έπιασε απευθείας το σουτ έπειτα τη σέντρα του Ζάχι, όμως ο Καζελής με υπερπροσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

30’ άουτ πέρασε το σουτ του Μούντριχα.

31’ ο Μουλαράς ήταν στη σωστή θέση και δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα στο σουτ του Δρόσου.

32’ ο Καζελής εύκολα μάζεψε τη μπάλα στο σουτ του Μηνά, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

38’ ο Ζαφείρης έσωσε την ομάδα, διώχνοντας τη μπάλα από τη γραμμή του τέρματος του Μουλαρά, στο σουτ του παίκτη του Α.Ο. Πύλιου.

39’ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με την κεφαλιά του Τζανουλίνου να περνά ελάχιστα άουτ.

47’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μελισσόπουλο.

51’ δυνατό σουτ του Χότζα μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Ελλάς και ο Μουλαράς με υπερένταση κράτησε το μηδέν για την εστία του.

53’ ο Μούντριχας μετά την ωραία πάσα – ασίστ του Μελισσόπουλου άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Ελλάς Σύρου, κάνοντας το 1-0.

57’ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μελισσόπουλο, καθώς η μπάλα στην προσπάθεια του αθλητή της Ελλάς σταμάτησε στο δοκάρι της ομάδας της Κω.

58’ ο Μούντριχας βρήκε ωραία τον Μελισσόπουλο και ο δεύτερος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 για την Ελλάς.

63’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ο Μηνάς προσπάθησε να νικήσει τον Καζελή, όμως οι αμυντικοί του Α.Ο. Πυλίου έδιωξαν τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

70’ ωραίο διαγώνιο σουτ του Ρούσσου από το ύψος του πέναλτι, ο Καζελής μπλόκαρε με υπερένταση.

78’ άουτ πέρασε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζανουλίνου.

82’ ο Παράβαλος μετά την πάσα του Κασάπη έκανε το 3-0 , δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.