Ηλίας Λάππας και Νίκος Αρβανίτης επικράτησαν με 2-1 σετ των Β. Τσινό και Γ. Καντιώτη και κατέκτησαν την πρώτη θέση του τουρνουά μπιτς βολεϊ στην παραλίας της Βάρης

“Πειρατές”... και στην παραλία

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, το τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην παραλία της Βάρης. Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Ηλίας Λάππας και Νίκος Αρβανίτης, οι οποίοι επικράτησε με 2-1 σετ των Βαγγέλη Τσινό και Γ. Καντιώτη. Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός και δικαίωσε τους 500 περίπου φίλους του αθλήματος που βρέθηκε στην παραλία της Βάρης για να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη αυτή διοργάνωση. Λάππας και Αρβανίτης βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, αφού το έχασαν με 19-21. Αυτό ήταν και το πρώτο σετ που έχαναν στη διοργάνωση οι δύο αθλητές του Φοίνικα Σύρου. Στη συνέχεια το δίδυμο του “Πειρατικού” ανέβασε την απόδοσή του πίεσε στο σερβίς τον Καντιώτη και έφτασε αρχικά στην ισοφάριση, καθώς επικράτησε στο δεύτερο σετ με 22-20. Τσίνος και Καντιώτης έδειξαν ότι δίκαια βρέθηκαν στον τελικό, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησαν και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους. Λάππας και Αρβανίτης μπήκαν δυνατά το τάι μπρέικ και πήραν μία μεγάλη διαφορά στο σκορ. Όμως οι αντίπαλοί τους δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε απόσταση αναπνοής. Στη συνέχεια ο Λάππας με τον Αρβανίτη πήραν τους πόντους που χρειάζονταν και έφτασαν στην κατάκτηση του τάι μπρέικ με 15-11 και “πάτησα” στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Στην τρίτη θέση Λ. Πρίντεζης – Γ. Βελέντζας

Πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι για την τρίτη και τέταρτη θέση. Λ. Πρίντεζης – Γ. Βελέντζας και Μουλαρθής – Σαμπάνης ζέσταναν τον κόσμο για το τι θα ακολουθούσε, αφού κι αυτό το παιχνίδι είχε μία συναρπαστική εξέλιξη. Οι δύο ομάδες πριν από τον μικρό τελικό είχαν βρεθεί άλλη μία φορά όπου το δίδυμο Μουλαρθής – Σαμπάνης είχαν επικρατήσει. Παρόλα αυτά όμως στο παιχνίδι που θα χάριζε μία θέση στο βάθρο ο Λ. Πρίντεζης και ο Γ. Βελέντζας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 (21-16), στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Το δεύτερο σετ πήγε στους Λ. Πρίντεζης και ο Γ. Βελέντζας με 21-16 και στο τάι μπρέικ οι παίκτες του Α.Ο. Σύρου επικράτησε με 15-13 και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Ετικέτες: