Πρωταθλητές Κυκλάδων οι έφηβοι του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

  • Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, 2020 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 30 Ιαν. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το πρωτάθλημα Κυκλάδων κατέκτησαν οι έφηβοι του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου μετά τη νίκη τους στον τελικού επί του ΑΜΕΣ Νηρέα με 1-3 σετ. Να σημειώσουμε εδώ πως το συγκρότημα του Πέτρου Κυριακόπουλου είχε επικρατήσει και με 3-0 στο ματς του πρώτου τελικού που είχε πραγματοποιηθεί στη δεύτερη κλειστή αίθουσα του Αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του τελικού η ομάδα της Σύρου με εξαίρεση το δεύτερο σετ έλεγχε το ματς κι έφτασε ουσιαστικά εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου. Από την πλευρά τους οι αθλητές του ΑΜΕΣ Νηρέα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο σετ με 26-24 και να δείξουν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία, καθώς η δημιουργία του κλειστού έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος. Όσον αφορά  τον Φοίνικα την αποστολή ακολούθησαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, αλλά και η έφορος του τμήματος Ιωάννα Λουλού. Οι μικροί… Πειρατές κατέκτησαν το πρωτάθλημα δίκαια καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα του νομού.

 

ΑΜΕΣ Νηρέας-Α.Ο Φοίνικας Σύρου 1-3 (13-25, 26-24, 18-25, 19-25)

Η αποστολή του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου (Κυριακόπουλος Πέτρος): Καπέλας Έκτορας, Κορφιάτης Βασίλης, Παπαγεωργίου Μάριος-Νικόλαος, Ρούσσος Ανδρέας, Κοκκορης Γεώργιος, Μουλίδης Παναγιώτης, Ρηγούτσος Φραγκίσκος, Ρούσσος Πέτρος, Χριστόπουλος Γεώργιος