Το «Πειρατικό» γεμίζει το ρόστερ του κλείνοντας όλα τα ανοικτά… μέτωπα

Ανακοινώθηκαν επίσημα Καρασαββίδης και Κωστόπουλος

Ανακοινώθηκαν επίσημα από τη διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ONEX,  ο Βασίλης Καρασαββίδης και ο Βασίλης Κωστόπουλος. Το «Πειρατικό» ολοκληρώνει σιγά – σιγά τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς το ρόστερ πλέον μπορεί να θεωρηθεί… γεμάτο. Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου, χωρίς πολλά λόγια, κινήθηκε με μεθοδικότητα και κατάφερε να εξασφαλίσει το "ναι" αθλητών που μπορούν να του δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να μπορέσει όχι μόνο να σταθεί ανταγωνιστικά στο πρωτάθλημα, να πλασαριστεί εντός τετράδας, αλλά και να καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο. Από την πλευρά του ο Γιάννης Ορφανός νιώθει… τυχερός, αφού θα προπονήσει μία ομάδα με υψηλότατους στόχους, καθώς όπως αναφέρουμε παραπάνω ο φετινός στόχος του Φοίνικα δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση του τίτλου.

Εκτός πλάνων ο Σπύρος Βελούδης

 Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ONEX με… διπλή ανακοίνωση έκανε γνωστή την ανανέωση της συμφωνίας με τον Βασίλη Καρασαββίδη, αλλά και την απόκτηση του Δημήτρη Γκαρά. Δύο αθλητές που αγωνίζονται ως λίμπερο. Αυτό σημαίνει πως ο Σπύρος Βελούδης είναι εκτός πλάνων του Γιάννη Ορφανού, αλλά και της διοίκηση του «Πειρατικού» και πλέον ο Συριανός λίμπερο καλείται να βρει νέα αθλητική στέγη. Ο Σπύρος Βελούδης τα τελευταία χρόνια ήταν στον Φοίνικας σε πολλά παιχνίδια έπαιξε ως βασικός, όμως τον τελευταίο χρόνο έδειχνε να χάνει την… θέση.

Παραμονή Βασίλη Καρασαββίδη στον Φοίνικα Σύρου

Ο Βασίλης Καρασαββίδης τη σεζόν 2019-20 έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί να πάρει κι άλλες ευκαιρίες και να παραμείνει κάτοικος Σύρου. Ο Έλληνας λίμπερο μετά τη σκληρή δουλειά που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν βελτιώθηκε και μάλιστα κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα. Η βελτίωσή του ήταν εμφανής και η διοίκηση του Φοίνικα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μίλησε μαζί του και του τόνισε πως θέλει να τον κρατήσει στο νησί. Ο Καρασαββίδης ήταν ευχαριστημένος με την παραμονή του στο νησί, αλλά και με την συνεργασία του με τη διοίκηση του Φοίνικα. Από εκεί και πέρα ο Καρασαββίδης θα έχει τον χρόνο να δουλέψει ακόμη περισσότερο ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι του και να δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα.

Η ανακοίνωση για Καρασαββίδη

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου Onex βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Καρασαββίδη.

Ο Βασίλης Καρασαββίδης γεννήθηκε στις 17/3/1995 έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Ξεκίνησε το 2002 από τις ακαδημίες του Επίκουρου Πολίχνης όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2013.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στους παρακάτω συλλόγους:

2013-2014 Αίας Ευόσμου

2014-2016 ΠΑΟΚ

2016-2017 Ορεστιάδα

2017-2018 Εθνικός Πειραιά

2018-2019 ΟΦΗ

2019-2020 Φοίνικας Onex

Είχε Διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Εφήβων στις κατηγορίες Κ19 και Κ21.

Με την ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας, ενώ με το Φοίνικα Onex την περσινή σεζόν έφτασε στα ημιτελικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Α.Ο Φοίνικας Σύρου Onex του εύχεται καλή επιτυχία τη νέα χρονιά με την ομάδα μας.

Επίσημη παραμονή και Κωστόπουλου

Ο Βασίλης Κωστόπουλος παραμένει στο «Πειρατικό» για τη σεζόν 2020-21. Η ομάδα της Σύρου κινήθηκε άμεσα για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα κεντρικό καθώς εκτίμησε την προσφορά του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Ο Κωστόπουλος έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και μαζί με τον Αντρέ Μπράουν να δημιουργήσουν ένα… τοίχος προστασίας για τον Φοίνικα. Μην ξεχνάμε πως πλέον ο Φοίνικας είναι υπερπλήρης στον κέντρο, καθώς εκτός από απ’ αυτούς τους δύο αθλητές είναι και ο Λινάρδος ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση για Κωστόπουλο

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Κωστόπουλο.

Ο Βασίλης Κωστόπουλος γεννήθηκε στις 16/2/1995 έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2003 στην ομάδα του Πανερυθραϊκού  στο παιδικό και εν συνεχεία στο εφηβικό και αντρικό τμήμα έως το 2015.

Είχε διεθνής συμμετοχές από το 2011 έως 2014 στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας.

Το 2015 πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή, όπου παρέμεινε έως το 2018 και για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 μετακόμισε στη Φρανκφούρτη για να ενταχθεί στο ρόστερ της United Volleys με την οποία συμμετείχε και στο Champions League.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε στο Φοίνικα Onex, με τον οποίο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου του εύχεται, υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων.