Αναλαμβάνει και επίσημα τον Φοίνικα Σύρου ONEX ο νέος τεχνικός της ομάδας

Στη Σύρο ο Ιγκόρ Γιούρισιτς

  • Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, 2020 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 28 Δεκ. 2020 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Από το απόγευμα της Κυριακής στη Σύρο βρίσκεται ο νέος τεχνικός της ομάδας του Φοίνικα Σύρου ONEX, Ιγκόρ Γιούρισιτς. Ο Κροάτης τεχνικός μετά την συμφωνία του με την ομάδα στη Σύρο, ήρθε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να οδηγήσει το… Πειρατικό σε νέες περιπέτειες και να διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους. Οι Συριανοί οι οποίοι προπονήθηκαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, με τον βοηθό τους κ. Γιούρισιτς, Δημήτρη Παλαιτσάκη και από τη Δευτέρα θα αναλάβει τα ηνία ο νέος τεχνικός.

Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο κ. Γιούρισιτς θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες του και να περάσεις στις επόμενες δύο εβδομάδες τα δικά του… στοιχεία. Βέβαια θα πρέπει να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα του Φοίνικα να δουλέψουν και να προσπαθήσουν να ανεβάσουν το επίπεδό τους.

Τώρα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρώτα επίσημα παιχνίδια αναμένονται για την Volley league γυναικών το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου, είτε με αγώνες κυπέλλου, ή με την κανονική ροή του πρωταθλήματος. Αν η αγωνιστική επανεκκίνηση πραγματοποιηθεί με το πρωτάθλημα, το «Πειρατικό» θα μπει με το… καλημέρα στα βαθιά, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.