Ο νέος τεχνικός του «Πειρατικού» στέλνει το δικό του μήνυμα, αλλά λέει ευχαριστώ σε διοίκηση και χορηγό

«Ομάδα με στόχους ο Φοίνικας Σύρου ONEX»

Το δικό του ευχαριστώ θέλησε να πει μέσω δηλώσεων ο νέος τεχνικός της ομάδας του Φοίνικα Σύρου ONEX, Ιγκόρ Γιούρισιτς. Ο Κροάτης προπονητής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Φοίνικα, Χρήστο Καφτηράνη, αλλά και τον μεγάλο χορηγό του «Πειρατικού» την ONEX, για την άψογη συνεργασία που έχουν αλλά και τις πολύ καλές συθνήκες εργασίες που βρήκε στο νησί.

Ο κ. Γιούριστς βρήκε την ομάδα σε προχωρημένο στάδιο προπονήσεων, αφού την επιμέλεια της προετοιμασίας στο πρώτο κομμάτι την είχε ο βοηθός του Δημήτρης Παλαιτσάκης, ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Φοίνικα Σύρου ONEX.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο Φοίνικας Σύρου ONEX την ερχόμενη Παρασκευή στις 20:00 θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο απόλυτο ντέρμπι της Volley league.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Γιούρισιτς 

«Πήρα την απόφαση να έρθω στην ομάδα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, γιατί είναι μια φιλόδοξη ομάδα με καλούς αθλητές που έχουν κίνητρα. Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα πειθαρχημένη και ανταγωνιστική που μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες κάθε φορά να εξελίσσεται.

Αυτό για μένα είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί πολύ σκληρή δουλειά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καφτηράνη, τον μεγάλο χορηγό και όλους τους εμπλεκομένους στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ για την υπέροχη υποδοχή. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ όμορφα εδώ και η Σύρος είναι αξιολάτρευτη».