Ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα φιλοξενήσει την Τετάρτη στις 6 τον ΟΦΗ στο κλειστό του αθλητικού κέντρου

Να κλείσει την κανονική περίοδο με νίκη θέλει το «Πειρατικό»

  • Τετάρτη, 24 Μαρτίου, 2021 - 06:11

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 18:00 το ο Φοίνικας ONEX θα φιλοξενήσει στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Βικέλας» τον Ο.Φ.Η, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Το ματς της Συριανής ομάδας είναι κομβικής σημασίας, καθώς με νίκη θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ταυτόχρονα θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι θα φιλοξενήσουν στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Ολυμπιακό. Οι Συριανοί θα γνωρίζουν μετά το ματς ποια θα είναι η απόσταση που θα τους χωρίζει από τον Ολυμπιακό και ποια από τους πράσινους. Με νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ο Φοίνικας θα μειώσει την βαθμολογική απόσταση που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό, ενώ σε αντίθεση περίπτωση θα παραμείνει στο -9 από τους ερυθρόλευκους. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως τις ομάδες θα τις ακολουθεί η βαθμολογική συγκομιδή της κανονικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα καθώς μέχρι στιγμής έχει 36 βαθμού έναντι των 27 που έχουν οι Φοίνικας Σύρου ONEX και Παναθηναϊκός.

Τώρα όσον αφορά στο ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ ερωτηματικό παραμένει η παρουσία στον αγώνα των δύο πασαδόρων του «Πειρατικού», Ράντκε και Μαρούλη. Ο δεύτερος, αν και δεν αναμένονταν να παίξει και με τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά έπαιξε και στο τάι μπρέικ όπως είδαμε αποχώρησε με πόνους στο πόδι. Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου θέλει και τους δύο παίκτες να τους έχει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και ίσως στο ματς με τον ΟΦΗ να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ρούση.

Το παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς τηρούνται στο έπακρο τα μέτρα και όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.  

Φέι: «Όλα μπορούν να συμβούν στα πλέι οφ»

Για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με τον ΟΦΗ μίλησε ο Κουπόνο Φέι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χαβανέζος ακραίος του Φοίνικα Σύρου ONEX: «Δύσκολη χρονιά η φετινή και είμαστε ενθουσιασμένοι που ολοκληρώνουμε την κανονική περίοδο φιλοξενώντας τον ΟΦΗ στο γήπεδό μας. Ο τελευταίος αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε λιγότερα λάθη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Φοίνικα ΟΝΕΧ και πιστεύω ότι όλα μπορούν να συμβούν στα play offs».