Οι Συριανές επικράτησαν στον τελικό του πρωταθλήματος με 3-0 σετ (25-21, 26-24, 25-20) του ΑΜΣ Φιλωτίου

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι γυναίκες του Φοίνικα Σύρου

Οι γυναίκες του Φοίνικα Σύρου επικράτησαν στον τελικό του πρωταθλήματος με 3-0 σετ του ΑΜΣ Φιλωτίου και κατέκτησαν το τίτλο.

Ο τελικός, όπως δείχνουν και τα σετ (25-21, 26-24, 25-20), κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, καθώς ήθελαν να μπουν με το δεξί στο παιχνίδι. Οι γυναίκες του Φοίνικα, στο τέλος του σετ, ήταν καλύτερες και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά και να κατακτήσουν το πρώτο σετ με 25-21.

Το δεύτερο σετ ήταν αμφίρροπο καθώς τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με την ομάδα της Νάξου να παλεύει για την ισοφάριση, αλλά την ομάδα του Φοίνικα Σύρου στο τέλος να κρατά την ψυχραιμία της και με καθαρό μυαλό να κάνει το 2-0 μετά το 26-24.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι Συριανές, με την ψυχολογία στα ύψη, από την αρχή μπήκαν δυνατά, πήραν μία μικρή διαφορά την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος. Το 25-20 έδωσε το τρίτο σετ στην ομάδα της Σύρου και όλες μαζί πανηγύρισαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

"Θερμά συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων, εκφράζει ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου.

Οι γυναίκες του Φοίνικα επικράτησαν 3-0 του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Νάξου στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου στην Ερμούπολη, στο αθλητικό κέντρο “Δ. Βικέλας” και στέφθηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων.

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!".

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου

"Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΜΣ Φιλωτίου "Ο Ζευς" εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στον Foinikas Syrou Volleyball CLUB στη γυναικεία ομάδα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στους προπονητές για την επιτυχία τους.

Μάλιστα κατά την επιστροφή της η ομάδα της Νάξου συναντήθηκε με τον Γιώργο Πρίντεζη στο λιμάνι της Σύρου, με τον διεθνή συριανό παίκτη να μην αρνείται μία φωτογραφία με την αποστολή του ΑΜΣ Φιλωτίου".