Το συγκρότημα του κ. Σένισιτς θέλει μόνο νίκη απέναντι στους ερυθρολεύκους

Τον Ολυμπιακό φιλοξενεί ο Φοίνικας Σύρου ONEX

  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 13 Ιαν. 2023 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τον Ολυμπιακό φιλοξενεί το Σάββατο στις 18:00 ο Φοίνικας Σύρου ONEX στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley league. Η ομάδα της Σύρου με νέο τεχνικό και την εκτός έδρας νίκη, θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι αυτό είναι  η πρώτη… μεταξύ τους μάχη, αφού λίγες ημέρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο θα παίξουν και για το League Cup. Το «πειρατικό» όπως είναι φυσικό να θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο δύσκολο κι αν θεωρείται αυτό, αφού οι Συριανοί μετά τον κακό πρώτο γύρο ψάχνουν την αντίδραση, αλλά και τα αποτελέσματα που θα τους φέρουν εντός τετράδας.
Η φετινή… μάχη είναι αρκετά δύσκολη, καθώς στην κούρσα του πρωταθλήματος έχουν μπει κι άλλες ομάδες, αφού εκτός του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, στόχο τετράδας έχουν τόσο ο Μίλωνας, όσο και η Κηφισιά. Αυτό σημαίνει πως έξι ομάδες θα παίξουν για τις τέσσερις πρώτες θέσεις.

Τώρα, ο Αλεξάνταρ Σένισιτς πήρε μία πρώτη γεύση από το πρωτάθλημα της Volley league, είχε επίσης την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του και τους προετοίμασε για τις δύσκολες αυτές μάχες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι αναμένεται από πολλούς με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς έχουν χαρίσει στους φιλάθλους του βόλεϊ σπουδαία παιχνίδια.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Φοίνικα ONEX περιμένουν τον κόσμο του νησιού να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίζει την ομάδα στο δύσκολο έργο που έχει απέναντι στους ερυθρόλευκους.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας – Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούπολη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 20:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Πήγασος Πολίχνης

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 17:00 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς