Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η ομάδα της Σύρου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley league

Μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλει ο Φοίνικας Σύρου ONEX

  • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 24 Φεβ. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι δύσκολες αναμετρήσεις για την ομάδα του Αλεξάντερ Σένισιτς συνεχίζονται, αφού μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακού, ακολουθεί μία ακόμη. Ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα φιλοξενηθεί το Σάββατο στο «παλατάκι» από τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που είναι ίσως όλη η χρονιά για το «πειρατικό». Οι Συριανοί, που δίνουν τον δικό τους αγώνα μετά το άσχημο ξεκίνημά τους, θέλουν τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ώστε να ελπίζουν στην κατάληψη μίας θέσης εντός τετράδας.

Βέβαια, το έργο των Συριανών μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως όχι μόνο είναι ανταγωνιστικός, αλλά και πως είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν στο τέλος τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ με τους 36 βαθμούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει μόλις τέσσερις από την πρώτη που βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι.

Ο Παναθηναϊκός έχει 31 και ο Μίλωνας με τους 28 κλείνει το πρώτο γκρουπ ομάδων. Ο Φοίνικας Σύρου ONEX έχει 27 και βρίσκεται στην 5η θέση και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει αυτή τη διαφορά. Ο Μίλωνας αγωνίζεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής εκτός έδρας, καθώς θα φιλοξενηθεί στο κλειστό τον Καλυβιών από τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Η Κηφισιά που παραμένει στο… κόλπο της τετράδας έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο, αφού το Σάββατο (20:00) θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πύγασο Πολίχνης και ο ΟΦΗ τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Τέλος, ο Φοίνικας σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Σένισιτς θα πρέπει να κρατήσει την καλή απόδοση με τον Ολυμπιακό και απέναντι στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τετράδας. 

 

 

Volley League – 16η αγωνιστική

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβιών, 17.30: Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 20.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Ονόπας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 20.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Τσίτσικας Ν., Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδης Σ., Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου, 19.00: Ο.Φ.Η. – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Συκάς, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.