Με νέα λίμπερο ο Ολυμπιακός στη Volley league γυναικών

  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου, 2023 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 15 Ιουν. 2023 - 1:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley league γυναικών ο Ολυμπιακός. Η διοίκηση της ερυθρόλευκης ομάδας προχωρά σε ενίσχυση του ρόστερ, με τις κινήσεις να έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση. Βέβαια, από τον Ολυμπιακό υπάρχουν και αποχωρήσεις, καθώς η Κοσμά πήγε στην ΑΕΚ και η Αντωνακάκη στο Μαρκόπουλο. Έτσι, η ομάδα του Πειραιά απέκτησε δύο αθλήτριες στη θέση του λίμπερο.

 

 

Η κορυφαία λίμπερο στον Ολυμπιακό

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός με τις ερυθρόλευκες να αποκτούν την καλύτερη Ελληνίδα λίμπερο. Τα ερυθρόλευκα θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο η  Μαριαλένα Αρτακιανού. Η 29χρονη διεθνής λίμπερο είναι αρκετά γνωστή και στις Κυκλάδες καθώς πέρασε με επιτυχία από την Σαντορίνη και τον Α.Ο. Θήρας. Κατά συνέπεια, μετά τον Ηρακλή, τον ΑΟ Θήρας, την ΑΕΚ, τώρα θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Η διεθνή παίκτρια, με ύψος 1,70μ. θα δώσει στον Ολυμπιακό αυτό που του έλειψε από τη στιγμή που η Αρέτα Κονόμη αποχώρησε από την ενεργό δράση. Δηλαδή μια λίμπερο που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Νέα λίμπερο η Σαμπάτη

Επιπλέον, εκτός από την Αρτακιανού ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμα παίκτρια για τη παραπάνω θέση. Πιο συγκεκριμένα, την Ιφιγένεια Σαμπάτη. Η 25χρονη παίκτρια αποτελεί πλέον τη δεύτερη λίμπερο για τις «ερυθρόλευκες». Λοιπόν, μετά τον Μεσσηνιακό, τον ΓΑΣ Μεσσαρά, τον Πορφύρα, τις Αμαζόνες και τον Ηλυσιακό, τώρα σειρά έχει ο Ολυμπιακός. Επίσης, είναι δεδομένο πώς με τη συνύπαρξη με την κορυφαία Αρτακιανού θα γίνει και η Σαμπάτη ακόμη καλύτερη.