Παρέμειναν στην Θέτις Βούλας, Παπαδεράκη και Κοντονή

  • Δευτέρα, 19 Ιουνίου, 2023 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουν. 2023 - 23:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τα χρώματα της Θέτις Βούλας θα φορούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Θέμις Παπαδεράκη και η Φανή Κοντονή. Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος της Βούλας έκανε γνωστή τη συμφωνία με τις δύο ελπιδοφόρες αθλήτριες.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

"Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την σεζόν 2023-2024 με δύο δικά του παιδιά, τις αθλήτριες  Θέμις Παπαδεράκη και  Φανή Κοντονή.

Ο σύλλογος μας όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει πάνω σε ένα σύγχρονο πλάνο που έχει ως στόχο να συνδέσει τα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών με το τμήμα των Γυναικών και αυτό έχει αποφέρει καρπούς.

Απόδειξη η Θέμις Παπαδεράκη (2004 γεν.) και η Φανή Κοντονή (2007 γεν.), που είναι δύο αθλήτριες οι οποίες προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου και θα ενισχύσουν για μια ακόμη σεζόν την προσπάθεια της ομάδας των Γυναικών στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Για την ανανέωσή της με την Θέτις Βούλας η Θέμις Παπαδεράκη ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που κατάφερα να φτάσω σε αυτό το επίπεδο μετά από τόσα χρονιά στις ακαδημίες της ομάδας. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προπονητικό τιμ που πίστεψε σε εμένα καθώς χωρίς αυτούς και την βοήθεια τους δεν θα τα είχα καταφέρει. Εύχομαι η φετινή σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες».