“Φιλί ζωής” από Πάνο Ξενοκώστα σε Φοίνικα Σύρου

  • Δευτέρα, 17 Ιουλίου, 2023 - 06:09
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιουλ. 2023 - 13:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πάνος Ξενοκώστας και η ONEX θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου στο πρωτάθλημα της Volley league. Ο πρόεδρος των Ναυπηγιών Νεωρίου και Ελευσίας σύμφωνα με τη διοίκηση του «Πειρατικού», ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και θα συμβάλει οικονομικά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως είχαμε αναφέρει σε και προηγούμενο άρθρο μας, η νέα πρόεδρος του ΤΑΑ κα. Καρτάνου είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον κ. Ξενοκώστα, οι οποίες όπως όλα δείχνουν είχαν θετική κατάληξη για τον Φοίνικα Σύρου.
Βέβαια, ο αγώνας για στήριξη στο ιστορικό σωματείο της Σύρου συνεχίζεται, αφού όλοι οι φίλοι της ομάδες θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης την χρονιά που ακολουθεί.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου και Ελευσίνας κος Πάνος Ξενοκώστας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου για συνδρομή στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Για μια ακόμη φορά με την στήριξή του αποδεικνύει την αγάπη του για τον Σύλλογο και το νησί.

Ο κος Πάνος Ξενοκώστας είναι ο μοναδικός που δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για την κάλυψη του μεγάλου οικονομικού ανοίγματος που κληροδότησαν στον Σύλλογο αποφάσεις που οδήγησαν σε εκτροχιασμό του προϋπολογισμού της ομάδας, αν και μόνον η ΟΝΕΧ είχε δώσει χορηγία  τα τελευταία δύο έτη άνω των 1.600.000 ευρώ.

Αποφάσεις  που οδήγησαν στη χειρότερη χρονιά της ιστορίας της ομάδας, όταν ταυτόχρονα είχε τα υψηλότερα έσοδα της διαδρομής της σχεδόν 1.100.000 ευρώ.

Η προσπάθεια της διοίκησης συνεχίζεται και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ευχαριστεί θερμά τον κο Πάνο Ξενοκώστα και την ΟΝΕΧ.

Ετικέτες: