Τμήμα εκμάθησης βόλεϊ δημιουργεί ο Α.Ο. Θήρας

  • Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 12 Σεπ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, καθώς θα δημιουργήσει τμήμα ενηλίκων για την εκμάθηση και εξάσκηση του αθλήματος του βόλεϊ.

Το τμήμα απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και επιπέδου στο βόλεϊ κι έχει στόχο την εξάσκηση και ευεξία μέσω του αθλητισμού. 

Προπονήτρια του τμήματος ενηλίκων θα είναι η κα.Νίκη Μουντάκη, πρώην αθλήτρια και προπονήτρια των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας. 

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας

Με χαρά και ενθουσιασμό σας ενημερώνουμε οτι ο Α.Ο. Θήρας ύστερα από δεκάδες σχετικά αιτήματα που δεχόταν ιδιαίτερα την τελευταία χρονιά, αποφάσισε να δημιουργήσει τμήμα βόλεϊ ενηλίκων για κάθε ενδιαφερόμενη γυναίκα του νησιού μας. 

Το τμήμα απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και επιπέδου στο βόλεϊ κι έχει στόχο την εξάσκηση και ευεξία μέσω του αθλητισμού. 

Προπονήτρια του τμήματος ενηλίκων θα είναι η κ. Νίκη Μουντάκη, πρώην αθλήτρια και προπονήτρια των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας. 

Οι ενδιαφερόμενες να εγγραφούν στο τμήμα μας μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στα γραφεία του Α.Ο. Θήρας στο ΔΑΠΠΟΣ 06 – 15 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 09:30-11:30 και 18:00-19:30 και για πληροφορίες να καλούν στο 693 7383100 την κυρία Ελένη Μεμετζή.