Άρχισε προετοιμασία ο Φοίνικας Σύρου, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται στη Β’ κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου

Στο «πειρατικό» ο Μπένζαμιν Ντάτσα

  • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 20 Σεπ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Φοίνικας Σύρου, καθώς απέκτησε τον σέρβο Μπένζαμιν Ντάτσα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Φοίνικα, άρχισε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ το 2011 στην Σέρβικη Novi Pazar όπου παρέμεινε έως το 2020. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στην Le Plessis-Robinson Volley (Γαλλία, 2020-2021), την Crvena Zvezda Belgrade (Σερβία, 2021-2022), και την Mladost Ribola Kastela (Κροατία, 2022-2023).

Το «πειρατικό» προσπαθεί με τις τελευταίες… πινελιές να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του, έτσι ώστε στο πρωτάθλημα της Volley league να εμφανιστεί ανταγωνιστικό. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, η χρονιά αυτή θα είναι μία μεταβατική περίοδος και πως άπαντες θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Ο Φοίνικας Σύρου χρειάζεται την στήριξη όλων, ώστε να βάλει τις βάσεις για να μπορέσει και τα επόμενα χρόνια να δηλώνει “παρών” στις μεγάλες διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι περισσότεροι αθλητές βρίσκονται ήδη στη Σύρο, καθώς άρχισε η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Ίλιτς με τους συνεργάτες τους θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, προκειμένου με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι αθλητές να βρίσκονται στην κατάσταση που επιθυμεί.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σέρβου Benjamin Daca.

 

Ο Benjamin Daca γεννήθηκε στις 23/6/1994, έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ το 2011 στην Σέρβικη Novi Pazar όπου παρέμεινε έως το 2020.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στους παρακάτω συλλόγους:

2020-2021 Le Plessis-Robinson Volley (Γαλλία)
2021-2022 Crvena Zvezda Belgrade (Σερβία)
2022-2023 Mladost Ribola Kastela (Κροατία)

Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε ο καλύτερος μπλοκέρ στην Α1 Croatian League.

Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Volley League και ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων.

 

Ετικέτες: