Συνεχίζει στη θέση της στατιστικολόγου η Άννα Μουστάκα

«Κλείδωσε» το τεχνικό τιμ του Φοίνικα Σύρου

  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 22 Σεπ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του Φοίνικα Σύρου. Η διοίκηση των Συριανών, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστή τη συνέχιση της συνεργασίας της με την στατιστικολόγο Άννα Μουστάκα.

Η κ. Μουστάκα υπήρξε αρχικά αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του Φοίνικα, αλλά και προπονήτρια στα τμήματα των ακαδημιών. Εδώ και πολλά χρόνια η Συριανή προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα του Φοίνικα από το πόστο του στατιστικολόγου. Ένα πόστο ιδιαίτερης σημασίας, αφού από τα αποτελέσματά της ο κ. Ίλιτς θα δίνει τις οδηγίες του στα παιχνίδια.

Τέλος, η  νέα διοίκηση του Φοίνικα Σύρου συμφώνησε τόσο με τον Μανώλη Βαμβακούση, όσο και με τους Ζαννή και Νίκο Ρούσσο. Ο Μανώλης Ρούσσος θα συνεχίσει στο πόστο του team manager, ενώ  φροντιστές της ομάδας έχουν αναλάβει ο Ζαννής και Νίκος Ρούσσος.

Η ανακοίνωση του «Πειρατικού» για την Άννα Μουστάκα

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του προπονητικού επιτελείου με μία ακόμη προσθήκη.

 

Μένοντας σταθεροί στο πλάνο μας, να εντάξουμε στην ομάδα μας Συριανούς καταξιωμένους στο είδος τους, αξιολογώντας την προσφορά ετών στον όμιλό μας και με δεδομένη την αγάπη για τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ανακοινώνουμε για τη θέση της στατιστικολόγου την κα Αννα Μουστάκα .

 

Η Άννα Μουστάκα, υπήρξε αθλήτρια της ομάδας μας, προπονήτρια στις ακαδημίες μας και τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους προπονητές που ανέλαβαν την ομάδα μας, από τη θέση της στατιστικολόγου και αναλύτριας.

Έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργασίας με όλους τους συναδέλφους της στη Volley League και έχει εργαστεί και καλύψει ως στατιστικολόγος τα δύο τελευταία χρόνια όλο το τουρνουά του Παγκόσμιου Beach Volley που διεξήχθη στην Ϊο

 

Την ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και ευελπιστούμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα  και να προσφέρουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές θέαμα!

 

Το σύνθημά μας “ένα νησί μία ομάδα” πιο επίκαιρο από ποτέ.

 

 

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου για Βαμβακούση, Νίκο και Ζαννή Ρούσσο και

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και τα υπόλοιπα μέλη του Staff, όπου όλοι μαζί σε συνεργασία με τον Α’ Προπονητή  Τσέντομιρ Ίλιτς θα φροντίσουν για την ομαλή και ποιοτική λειτουργία της ομάδας.

 

Συνεχίζοντας το σχεδιασμό μας, εντάσσοντας στην ομάδα μας Συριανούς καταξιωμένους στο είδος τους, αξιολογώντας την προσφορά τους στον όμιλό μας καθώς και την εμπειρία τους, ανακοινώνουμε για τη θέση του Team Manager τον κ. Μανώλη Βαμβακούση.

 

Ο Μανώλης Βαμβακούσης, έχει αποκομίσει από τα χρόνια που βρίσκεται κοντά στην ομάδα, τεράστια εμπειρία, ώστε να φροντίζει με ευκολία για την άμεση εξεύρεση λύσεων, την οργάνωση διαβίωσης των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου τόσο στη Σύρο όσο και στα εκτός έδρας ταξίδια καθώς και την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Είναι γνώστης των διαδικασιών του Πρωταθλήματος της Volley League καθώς και όλων των εγχώριων διοργανώσεων που συμμετέχει η ομάδα μας.

Κατά το παρελθόν έχει συμμετάσχει και σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που είχε προκριθεί ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου πάντα από τη θέση του Team Manager.

 

Στο προπονητικό επιτελείο εντάσσονται και οι φροντιστές της ομάδας μας, ο κ. Ζαννής Ρούσσος που πλέον, πέρα από τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου επί σειρά ετών, τόσο στο επαγγελματικό τμήμα όσο και στο ερασιτεχνικό, έχει διατελέσει φροντιστής για τις σεζόν 2021, 2022 και 2023 και στην Εθνική ομάδα βόλει ανδρών.

 

Τη σαιζόν 2022-2023 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο ως φροντιστής και ο κ. Νίκος Ρούσσος (Πιστόλας). Κατά την περσινή σεζόν ήταν εμφανές το μεράκι του καθώς και η προσφορά του στην ομάδα,  στοιχεία που συνέβαλλαν, ώστε το ΤΑΑ να ανανεώσει και για τη φετινή σεζόν την συνεργασία.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανωτέρω για την συνεργασία και ευελπιστούμε να παρέχουμε τις ιδανικές συνθήκες εργασίας ώστε να πετύχουμε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα και να προσφέρουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές θέαμα!

 

Το σύνθημά μας “ένα νησί μία ομάδα” πιο επίκαιρο από ποτέ.

 

Ετικέτες: