Φιλική ήττα (2-1) του Α.Ο. Θήρας από τις Αμαζόνες

  • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:28
  • /   Eνημέρωση: 26 Σεπ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ήττα με 2-1 σετ γνώρισε ο Α.Ο. Θήρας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Σαντορίνης, αν και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, παρόλα αυτά ηττήθηκε από τις Αμαζόνες, στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως στο πρώτο τεστ της χρονιάς υπήρχαν αρκετές βασικές απουσίες, ωστόσο οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έδειξαν ενθουσιασμό και  μεγάλη μαχητικότητα.

Ο Ματέο Φρέσκι κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε πολλές αλλαγές, καθώς δοκίμασε διάφορα σχήματα. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες άρπαξαν την ευκαιρία κι έδειξαν στον προπονητής πως μπορεί να τις υπολογίζει και στα επίσημα παιχνίδια.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί είχαμε αρκετές απουσίες αθλητριών μας που τελειώνουν σήμερα τη συμμετοχή τους στα προολυμπιακά τουρνουά και δεν προβλέπονταν για να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα. Ωστόσο, είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν, πήραν χρόνο παιχνιδιού, μου έδειξαν κάποια καλά στοιχεία και περιμένω παιχνίδι με παιχνίδι, ιδιαίτερα από τις πιο νεαρές αθλήτριες να αποκτήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός Ματέο Φρέσκι.

Η σύνθεση του Α.Ο. Θήρας απέναντι στις Αμαζόνες: Χριστοδούλου, Αγγελοπούλου, Τάνια Κιουτσούκη, Πόπιτς, Μπαχλαβά, Χαμαλίδου, Γεωργιάδου (λ)/ Τσοχατζή, Καραμπάση (λ)

Ετικέτες: