Αρχίζει την Τετάρτη το 10ο τουρνουά Βόλεϊ στη Σαντορίνη «Νομίκεια 2023»

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου θα αρχίσει το 10ο τουρνουά «Νομίκεια 2023» στο νησί της Σαντορίνης. Το παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία του τουρνουά είναι αυτό που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 17:30 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Μαρκόπουλου. Ο οικοδεσπότης Α.Ο. Θήρας θα φιλοξενήσει στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας (19:30) το Α.Ο. Αιγάλεω.

Ο μικρός τελικός σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 17:30 και δύο ώρες αργότερα θα παίξουν οι δύο νικήτριες ομάδες της πρώτης ημέρας.

Οι φίλαθλοι της Σαντορίνης θα έχουν την ευκαιρία λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων να παρακολουθήσουν σπουδαία παιχνίδια, αλλά και να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα τους. Από την πλευρά της, η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα να είναι έτοιμα την ερχόμενη Τετάρτη και οι ομάδες να απολαύσουν μία ακόμη πετυχημένη διοργάνωση. Τα «Νομίκεια» έχουν πλέον καθιερωθεί στον χώρο του βόλεϊ, αφού για 10η συνεχή χρονιά θα φιλοξενηθούν στο νησί της Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Θήρας

Το διήμερο Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 Θα πραγματοποιηθούν τα φετινά 10α “Νομίκεια 2023” που διοργανώνονται απρόσκοπτα στο νησί της Σαντορίνης τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο θεσμός του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, πραγματική “γιορτή” του αθλήματος, είναι αφιερωμένος στη μνήμη των ευεργετών του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού και διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρονιά από τον Α.Ο. Θήρας με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Θήρας, ενώ φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ).

Η είσοδος στο ΔΑΠΠΟΣ είναι ελεύθερη για το κοινό προκειμένου οι φίλαθλοι να χειροκροτήσουν τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας για πρώτη φορά φέτος αγωνιζόμενα στην έδρα  καθώς και κορυφαία ονόματα του αθλήματος, που υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου και πλούσιες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Ετικέτες: