Την Καλαμάτα θα φιλοξενήσει το «πειρατικό» το Σάββατο στις 19:00

Με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του ο Φοίνικας Σύρου

  • Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 15 Μαρ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Φοίνικας Σύρου και Καλαμάτα ’80 το Σάββατο στις 19:00, θα βρεθούν για δεύτερη φορά αντιμέτωποι στη διαδικασία των play out. Η ομάδα της Σύρου μετά από ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι πριν από μία εβδομάδα, είχε επικρατήσει στην Καλαμάτα με 2-3 σετ και έχει αποκτήσει το προβάδισμα με 1-0 στις νίκες. Οι δύο ομάδες να σημειώσουμε εδώ πως αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία και η σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες.

Το «πειρατικό» μετά την εκτός έδρας επικράτησή του θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα – ίσως το πιο αποφασιστικό – και να κάνει δύο τις νίκες, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Τα παιχνίδια κόντρα στην Καλαμάτα τη φετινή χρονιά μόνο εύκολα δεν ήταν και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Βέβαια, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε πως οι φιλοξενούμενοι έρχονται αποφασισμένοι για να πάρουν ξανά το πλεονέκτημα της έδρας και να μείνουν οι ίδιοι στην κατηγορία.

Ο κόσμος της Σύρου θα πρέπει να κάνει το… καθήκον του, να βρεθεί το Σάββατο στο κλειστό του αθλητικού κέντρου και να στηρίζει τους παίκτες του κ. Ίλιτς.