Η σειρά των play out οδηγείται στην Καλαμάτα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κάνουν το 3-0

Ακόμη ένας… τελικός για τον Φοίνικα Σύρου

  • Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 22 Μαρ. 2024 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Κυριακή στις 19:00 έχει οριστεί ο τρίτος κατά σειρά αγώνας μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και την Καλαμάτας ’80. Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις κατέληξαν στην ομάδα του κ. Ίλιτς, η οποία έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Άπαντες στο συριανό σωματείο κοιτούν το παιχνίδι σαν έναν ακόμη μεγάλο τελικό, αφού με νίκη κάνουν το πολυπόθητο 3-0 και κλειδώνουν την παραμονή τους στη Volley League.

Ο αγώνας με την Καλαμάτα ’80 θέλει ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή, καθώς οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, γνωρίζοντας πολύ καλά πως δεν υπάρχει… αύριο αν ηττηθούν την Κυριακή και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ότι μπορούν, ώστε να μειώσουν τη σειρά σε 2-1 και να μπουν και πάλι στο… παιχνίδι της παραμονής.

Φυσικά οι παίκτες κι άπαντες στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Καλαμάτας ’80 θα έχουν ένα μεγάλο άγχος, καθώς παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Το φυσιολογικό άγχος θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν στην ομάδα του Φοίνικα και με οδηγό τα προηγούμενα παιχνίδια να κινηθούν ανάλογα, ώστε να κατακτήσουν τη νίκη που θα τους χαρίσει την παραμονή στην κατηγορία. 

 

 

Volley League - Play out

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας, 19.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαθανασίου, Κοσμάς, Γραμματεία: Βλαχούλη.

 

Volley League - Θέσεις 5-7

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη 18.00: Πήγασος Πολίχνης - Α.Σ. Άθλος
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.