Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε στην Καλαμάτα με 1-3 στον τρίτο αγώνα των Play out

Καθάρισε τη σειρά και παρέμεινε με το σπαθί του στην Volley league

Ο Φοίνικας Σύρου ήταν αυτός που έπρεπε και στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι και επικράτησε στην Καλαμάτα με 1-3 και σφράγισε την παραμονή του στην Volley league. Η ομάδα του κ. Ίλιτς δεν θα χρειαστεί να περιμένει αν θα γίνει τελικά η αναδιάρθρωση καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα στην σειρά των Play out και κλείδωσε με εμφαντικό τρόπο την παραμονή του στην κατηγορία.  

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το ματς ήταν από την αρχή μέχρι τέλος ένας κινούνταν στην κόψη του ξυραφιού. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με την πλάτη στον… τοίχο, αλλά και ο Φοίνικας Σύρου μετά το 0-2 ήθελε να κλειδώσει την παραμονή του χωρίς να δώσει ελπίδες στην Καλαμάτα.

Τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες καθώς και τα τέσσερα σετ ήταν γεμάτα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καθαρότερο μυαλό στα τελειώματα των σετ και ήταν αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Φοίνικας στην πιο δύσκολη μέχρι τώρα χρονιά του κατάφερε να διατηρηθεί στην Volley league και η νέα διοίκηση πλέον να έχει όλο τον χρόνο να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις της.

Η ομάδα του Βόλεϊ πρέπει και της αξίζει να στηριχθεί από όλους καθώς ήταν, είναι και θα παραμείνει μία ζωντανή διαφήμιση για το νησί.

Ετικέτες: