Καταγγελία Δομένικου Μαραγκού

Περί καθαρισμού επαρχιακού οδικού δικτύου

  • Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2013 - 18:47

Για πόσο ηλίθιους μπορούν να μας περνάνε οι υπεύθυνοι αιρετοί της περιφέρειας;

Τον Αύγουστο πήγα διακοπές στην Πάρο όπου πρόσεξα πως όλος ο επαρχιακός της δρόμος ήταν αποψιλωμένος όπως φυσικά φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Εδώ κύριοι για ποιό λόγο έχετε δύο χρόνια να κάνετε αποψίλωση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο? Γιατί να θέλουν κάποιοι να είναι η έδρα της περιφέρειας εδώ και να μην είναι και το «παράδειγμα» για τα υπόλοιπα νησιά? Γιατί να είσαστε μόνο λόγια και όχι έργα? Πληρώνουμε φόρους ή όχι, μήπως να αρχίσουμε να μην πληρώνουμε? Φυσικά όχι πως ο δήμος είναι καλύτερος (Αύγουστο μήνα έκανε αποψίλωση και όχι από αρχές καλοκαιριού) αλλά τουλάχιστον και αργά κάτι έκανε παρόλο που ο προϋπολογισμός βγαίνει αρκετούς μήνες πριν γιατί μέχρι και την τελευταία μέρα περίμεναν χρήματα από το κράτος και ήθελαν να δώσουν και bonus για να γίνει πιο γρήγορα το έργο. Με εσάς τι έγινε και δεν είχατε χρήματα για εδώ και είχατε για την Πάρο? Τι είναι εκεί άλλη περιφέρεια? Να ξέρουμε τι να κάνουμε στις εκλογές που θα έρθουν γιατί και εσείς φαίνεστε πολύ μικροί των περιστάσεων.

Αν έκανε την αποψίλωση ο δήμος οφείλω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ και στους συμβούλους του για την οργάνωση και την πρωτοβουλία, σε αντίθεση με τον δικό μας που μετράει τα «κουκιά» λες και είναι δικά του και με δελτία τύπου ότι ο δήμος θα αναλάβει τους εσωτερικούς δρόμους που είναι στην αρμοδιότητά του και όχι τον περιφερειακό….έτσι θα πάει μπροστά το νησί με αυτή την κατάντια και από τους δυο υπαίτιους αυτού του τόπου.

Άργησα να το αναδείξω αλλά δεν δέχομαι από τον δημόσιο τομέα (αιρετό) να έχει απαιτήσεις από τον ιδιωτικό τομέα, όταν ζητάει κάτι το θέλει την ώρα που το θέλει γιατί άργησε να «ξυπνήσει» να το ετοιμάσει πιο γρήγορα ώστε να έχουν την ευχέρεια χρόνου και για τους δυο.

Ηθικό δίδαγμα «ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» και στο νησί και στην χώρα ολόκληρη.

 

Δ.Μ του Ν