Εντός των επόμενων μηνών η επισκευή του οδοστρώματος από την Αληθινή έως την Αγία Παρασκευή

«Αληθινά» και ορατά τα προβλήματα

  • Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021 - 06:14

Στο πρόγραμμα έργων οδοποιίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης που αναμένεται να υλοποιηθούν εντός της τρέχουσας χρονιάς συμπεριλαμβάνεται και η ασφαλτόστρωση του δρόμου από την Αληθινή προς την Αγία Παρασκευή, στον οποίο παρατηρούνται επί σειρά ετών σημαντικές φθορές.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η επισκευή των λακούβων που εντοπίζονται στο συγκεκριμένο οδόστρωμα και είναι επικίνδυνες ειδικά για τα δίκυκλα αποτελεί και ένα πάγιο αίτημα της Κοινότητας Άνω Σύρου.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνά Αληφραγκή, στο παρελθόν είχε ασφαλτοστρωθεί το δρομάκι στον οικισμό, δεδομένου ότι η εν λόγω περιοχή είναι πιο πυκνοκατοικημένη, ωστόσο η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε στο επόμενο έργο, που ήδη έχει δημοπρατηθεί και θα υλοποιηθεί άμεσα να ενταχθεί και το κομμάτι από την ταβέρνα έως τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

«Το έργο αναφέρεται ονομαστικά μέσα στον διαγωνισμό, έχει εγκριθεί από την εκτελεστική επιτροπή και θα γίνει οπωσδήποτε, πιθανότατα εντός της καλοκαιρινής περιόδου που οι συνθήκες θεωρούνται καταλληλότερες για την υλοποίηση τέτοιων εργασιών», εξηγεί ο κ. Αληφραγκής.

Ετικέτες: