Θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης από τον ΔΑΠΠΟΣ

Dappos Summer Class για δεύτερη χρονιά στη Σαντορίνη

  • Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2022 - 06:32

Με στόχο να φέρει για δεύτερη χρονιά παιδικά χαμόγελα στους χώρους ευθύνης του ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) διοργανώνει και φέτος το Dappos Summer Class.

Ανανεωμένο, γεμάτο εκπλήξεις και με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες το «Dappos Summer Class» έρχεται για να κάνει για άλλη μία χρονιά τις διακοπές των μικρών μας φίλων αξέχαστες.

Χωρισμένο όπως και πέρυσι σε δύο περιόδους, το «Dappos Summer Class» θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου από τις 20 Ιουνίου 2022 έως τις 15 Ιουλίου 2022 και από τις 18 Ιουλίου 2022 έως τις 12 Αυγούστου 2022.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα φιλοξενηθούν έως 100 παιδιά από την Α’ έως την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού, που θα χωριστούν σε πέντε ομάδες των 20 ατόμων, τα οποία από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 15:30) θα έχουν την ευκαιρία, με τη βοήθεια ειδικευμένου προσωπικού, να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ, το βόλεϊ, τις πολεμικές τέχνες, το χορό, τη μουσική, το θέατρο και πολλές ακόμη διασκεδαστικές δραστηριότητες κατάλληλα προσαρμοσμένες στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα προσφέρεται στους μαθητές γεύμα από τον ΔΑΠΠΟΣ.

Επιπρόσθετα, ο ΔΑΠΠΟΣ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, προτίθεται να συνδιοργανώσει πρόγραμμα κατάδυσης και θαλάσσιας υδροβιότητας για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω, με παγκόσμια πιστοποίηση του οργανισμού scuba school international SSI, βασικής διάσωσης παιδιών, rescue, junior scuba ranger, open water junior diver. Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και βοηθοί θα τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την ασφαλή διεξαγωγή του προγράμματος, με το πέρας του οποίου οι συμμετέχοντες θα πιστοποιούνται με το ανάλογο πτυχίο.

Τέλος, αναμένεται η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Ικανοποιώντας το αίτημα των ίδιων των συλλόγων, ο ΔΑΠΠΟΣ πρόκειται να συνδιοργανώσει πέντε εκδηλώσεις με τον Σύλλογο Κρητών Θήρας, καθώς και τρεις εκδηλώσεις με το Σύλλογο Εστίας Πύργου.

Ετικέτες: