Ο Μιχάλης Ρίχτερ στην εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»

  • Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 - 13:50

Η ραδιοφωνική εκπομπή ενημέρωσης, ανάδειξης προσώπων, πρωτοβουλιών, αλλά και ιδεών που έχουν ως στόχο τόσο τη βελτίωση της καθημερινότητας, όσο και της μελλοντικής εξέλιξης του τόπου μας, συνεχίζεται μέσα από τις συχνότητες του «PRIME RADIO 100,3».

Ο λόγος για τη «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ», την εκπομπή της ομώνυμης ομάδας που δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια στο facebook και μεταδίδεται κάθε δεύτερη Πέμπτη, στις 10 το βράδυ.

Προσκεκλημένος της 6ης εκπομπής του 2024, ήταν ο Συριανός παραγωγός διαφημιστικών φωτογραφίσεων, Μιχάλης Ρίχτερ, ο οποίος μετά από την πορεία του στο εξωτερικό, λόγω σπουδών, αλλά και επαγγελματικών δραστηριοτήτων, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Ρίχτερ συνομίλησε με τον Χάρη Βεκρή για τις σπουδές του πάνω στην τέχνη της φωτογραφίας στη Βιέννη, για τη μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία στο Βερολίνο και στο Μόναχο, με τη ραδιοφωνική συζήτηση να επικεντρώνεται στις παραγωγές διαφημιστικών φωτογραφίσεων που η εταιρία του έχει πραγματοποιήσει στη Σύρο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα οφέλη, τουριστικά αλλά και οικονομικά, που μπορεί να αποκομίσει η Σύρος μέσα από τις διαφημιστικές φωτογραφίσεις, και επισημάνθηκε η ανάγκη δημιουργίας - εκ μέρους του Δήμου - ενός Γραφείου Προσέλκυσης και Υποστήριξης Παραγωγών Φωτογράφισης και Κινηματογράφησης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Παρουσίαση - συντονισμός: Χάρης Βεκρής

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη

Ηχογράφηση - παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης

Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης

Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS»

Το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής στο: https://www.primeradio.gr/?page_id=8575

Επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού της ομάδας ΣΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 10 μ.μ., στον PRIME RADIO 100,3 (για τις Κυκλάδες) και διαδικτυακά, στο primeradio.gr

 

Ετικέτες: